Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » May 2015 » Un Tomb Pel Garraf Meridional (btt)
Wednesday 6 de May de 2015, 10:22:05
Un tomb pel Garraf Meridional (BTT)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1300 visites

Es tracta d’un recorregut circular de 44 km amb més de 900 metres de desnivell acumulat, que el fa exigent, encara que no té dificultat tècnica. És 100 % ciclable i fa un tomb pels voltants de les poblacions de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Canyelles, assolint 2 dels cims més alts de la comarca: el Puig Montgròs (358 m) i la Talaia (279 m) amb excel·lents vistes sobre la comarca i el mar. La durada estimada és de 4 hores.

Aquest recorregut pot tenir alguna petita variació ja que està pendent de ratificar per l’Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

44 quilòmetres | 900 m desnivell

El track de la ruta: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=9499451

Tipus de sortida: Bicicleta tot terreny BTT

Hora de trobada: 09:00 hores
Lloc: Estació de Renfe de Vilanova i la Geltrú.

De BCN-Sants surt un tren a les 08:15 que arriba a Vilanova a les 08:57 hores
De Sant Vicenç surt un tren a les 08:31 que arriba a Vilanova a les 08:48 hores.

Requisits
Caldrà portar obligatòriament: roba adient per a l’activitat i climatologia, casc, material i eines per arreglar possibles avaries i estar en possessió de la targeta modalitat C de la FEEC o de l’assegurança de la Federació Catalana de Ciclisme o similar.
En cas de no tenir-ne el club t'en pot tramitar una assegurança temporal pels dies de l'activitat. (6 euros)

Caldrà portar també aigua i esmorzar.

Activitat impartida:
Xavier Ventosa – Monitor d’excursionisme de la FEEC


INSCRIPCIONS: http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/194
/

El sotasignat declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat i coneix tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.

Pel que fa al recorregut final, com ja comento anteriorment, pot tenir alguna variació ja que esta pendent del permís de l’Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, ja que el recorregut passa pels Parcs Naturals del Garraf i del Foix. Si hi hagues alguna variació ja es comentaria el dia de la sortida.   
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook