Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Arxiu d'Articles September 2015 L’aplec Excursionista Dels Països Catalans, A Pedreguer, La Marina Alta, A L’octubre
Thursday 3 de September de 2015, 17:51:53
L’Aplec Excursionista dels Països Catalans, a Pedreguer, la Marina Alta, a l’octubre
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2723 visites

El Centre Excursionista Pedreguer organitza la 39a edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans a la Marina Alta, el País Valencià, entre el 8 i el 12 d’octubre. A més de les excursions, l’entitat ha preparat desenes d’activitats repartides entre els cinc dies que s’allarga l’aplec, oferint concerts, exposicions, jocs tradicionals, xerrades i presentacions de llibres, danses i el sopar de cloenda.

Des de la pàgina web de l’entitat es pot consultar el programa complet de totes les activitats i actes, a més de les diverses excursions de senderisme classificades segons la seva dificultat, així com les excursions i visites culturals al municipi i la comarca. També s’hi poden consultar diversos allotjaments on dormir i descarregar els mapes de l’Aplec. Totes les persones i entitats interessades en participar-hi s’hi poden inscriure a l’Aplec a través del web de la FEEC.

L’Aplec Excursionista dels Països Catalans
El primer Aplec Excursionista dels Països Catalans va tenir lloc al Tossal del Tres Reis, el punt més alt del Montsià, l’any 1977. L’Aplec és una trobada anual de caràcter festiu que es va celebrant en diferents territoris de parla catalana. A més de sortides a la muntanya també s’organitzen altres activitats culturals i socials. Fa un any, la 38a edició de l’Aplec es va celebrar a Berga, el mes de desembre.
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook