Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » October 2015 » Un Tomb Pel Matarranya (amb Btt)
Tuesday 6 de October de 2015, 09:22:30
Un tomb pel Matarranya (amb BTT)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 18198 visites

Dissabte 10 d'Octubre 2015Es tracta d’un recorregut  circular de poc més de 40 km, amb un desnivell màxim d’uns 200 metres. Ens ens portarà de Vall-de-roures a Beseit i després, circulant per una bonica pista rural presidida per la Penyagalera, fins a Arnes,  passant pel Toll del Vidre. D'Arnes anirem fins Queretes i d'aquí a Vall-de-roures, visitant el forn de calç del Corral Nou, la carrasca centenària del Mas de Mancurro i l'ermita dels Sants.
 
Recorregut fàcil per camis rurals i pistes amples. És 100 % ciclable. Sense grans desnivells ni dificultats. Amb bones vistes sobre la vessant sud dels Ports. La durada estimada és de 4-5 hores.
 
El track al wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10940633
 
Hora de trobada: 09:00 hores | Lloc: Plaça d’Espanya de Vall-de-roures (Valderrobres) – Terol
 
Requisits
 
Preu socis: 0 euros | Preu NO SOCI: 10 euros
 
Caldrà portar obligatòriament: roba adient per a l’activitat i climatologia, casc, material i eines per arreglar possibles avaries i estar en possessió de la targeta modalitat C de la FEEC o de l’assegurança de la Federació Catalana de Ciclisme o similar.
 
En cas de no tenir-ne el club t'en pot tramitar una assegurança temporal pel dia de l'activitat. (6 euros). 
 
Caldrà portar també aigua i esmorzar. Donat que es passa per varies poblacions és fàcil fer-ne provisions.
 
El participant declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen al medi natural, que ha estat informat i coneix tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col•laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.
 
INFORMACIÓ E INSCRIPCIONS
 
Activitat impartida:
Xavier Ventosa – Monitor d’excursionisme de la FEEC
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook