Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » March 2015 » Refugi Mont Caro (uec)
Wednesday 4 de March de 2015, 17:43:08
REFUGI MONT CARO (UEC)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1559 visites

REFUGI MONT CARO (UEC)

Parc Natural dels Ports
Terres de l’Ebre (Tarragona)
www.refugiueccaro.cat | info@refugiueccaro.cat
Tfno. 977580063-609790321


 

 

 

Descompte d'un 15 % als socis del C.E. Madteam en la seva estada de mitja pensió, o pensió completa.

Casa situada a una alçada de 1100 m sobre el nivell del mar, rodejada de bosc, en ple Parc Natural del Massís dels Ports. Disposa d’una zona d’acampada i una zona de jocs a les feixes dels antics conreus.
El refugi fou construït al 1968, sobre la base d’un antic maset i consta de planta baixa, un pis i golfes, amb un total de 182 m2. Una gran terrassa ens permet gaudir d’unes estones a l’aire lliure.

A la planta baixa s’hi troba la sala-menjador amb una llar de foc i una estufa de llenya, amb un espai de cuina lliure, el bar, la cuina del refugi, i uns lavabos.

A la primera planta hi ha les habitacions amb un total de 50 places distribuïdes amb cinc dormitoris amb lliteres, i els banys amb dutxes.

En un edifici annex hi ha el refugi lliure i els serveis per a la zona d’acampada.
El refugi es troba a 100 m de la carretera principal i s’accedeix per un camí interior de la finca. Al costat del refugi hi ha el parking. També s’accedeix pels Senders de Gran Recorregut GR 7 i GR 171 per les persones que venen caminant.

  




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook