Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » October 2011 » Secció D´esquí De Muntanya Del C.e.madteam | Sección De Esquí De Montaña Del C.e.madteam
Wednesday 19 de October de 2011, 12:14:52
Secció d´Esquí de Muntanya del C.E.Madteam | Sección de Esquí de Montaña del C.E.Madteam
Tipus d'Entrada: CUADERN | 8 Comentaris | 1572 visites

 

Hola socis y "madtemeros" en general,

Hem creat un grup d'esquí de muntanya del MADTEAM per organitzar travessies o ascensions regulars a la muntanya.

El grup està dirigit a tots aquells SOCIS/SOCIES DEL CLUB que estiguin interessades a sortir a fer travessia; que tinguin un nivell mínim d'esquí i una condició física suficient per abordar les sortides amb garanties; que estiguin federades; que tinguin APS i sàpiguen utilitzar-los.

S'organitzarà 1 sortida tots els mesos, i cada sortida l’organitzarà un soci diferent, d'aquesta forma ens repartim el treball i tots ens impliquem una mica en el grup. Les sortides seran de cap de setmana (segons condicions), de nivell mitjà, amb pernoctes en refugis lliures o guardats, d'un desnivell màxim de 1000m (variable segons condicions i interessos) i pendents inferiors a S3.

El primer que organitzarem serà un taller de reparació de foques  (2/11/2011) i d’esquís (10/11/2011), així com una practica d’ARVA el 20/11/2011. Els tallers es faran a la Seu de l’Espai País Valencià (C/Pere Serafí nº 7 de Gràcia) i la pràctica d’ARVA la farem a la platja, si be, ja anirem perfilant el lloc concret.

En breu, disposarem d’un fòrum exclusiu per al Grup d’Esquí on podrem comentar les sortides, les jugades i les repeticions. Ja anirem informant.

Mentrestant, podeu afegir-s’hi al grup, enviant un correu indicant el vuestre NUMERO DE SOCI i el vuestre ALIES a Madteam.net a info@madteam.net

 

La primera sortida esta programada pel final de desembre, si el temps i la neu acompanyen.

Us esperem!!!!

ZZZZZ’s i SSSSSS’s

__________________________________________________________________________

Hola socios y "madtemeros" en general,

Hemos creado un grupo de esquí de montaña del MADTEAM para organizar travesías o ascensiones regulares a la montaña.

El grupo está dirigido a todos aquellos SOCIOS/SOCIAS DEL CLUB que estén interesadas a salir a hacer travesía; que tengan un nivel mínimo de esquí y una condición física suficiente para abordar las salidas con garantías; que estén federadas; que tengan APS y sepan utilizarlos.

Se organizará 1 salida todos los meses, y cada salida lo organizará un forero diferente, de esta forma nos repartimos el trabajo y todos nos implicamos un poco en el grupo. Las salidas serán de fin de semana (según condiciones), de nivel medio, con pernoctas en refugios libres o guardados, de un desnivel máximo de 1000m (variable según condiciones e intereses) y pendientes inferiores a S3.

Lo primero que organizaremos será un taller de reparación de focas (2/11/2011) y de esquíes (10/11/2011), así como una práctica de ARVA el 20/11/2011. Los talleres se harán en la Sede del Espai País Valencià (C/Pere Serafín nº 7 de Gràcia) y la práctica de ARVA la haremos en la playa, si bien, ya iremos perfilando el lugar concreto.

En breve, dispondremos de un foro exclusivo para el Grupo de Esquí donde podremos comentar las salidas, las jugadas y las repeticiones. Ya iremos informando.

Mientras tanto, podéis añadiros al grupo, enviando un correo indicando vuestro NUMERO DE SOCIO y vuestro ALIAS en Madteam.net a info@madteam.net

 

La primera salida está programada para finales de diciembre, si el tiempo y la nieve acompañan.

Os esperamos!!!!

ZZZZZ’s y SSSSSS’s

 

  


8 Comentaris
Enviat per Jordi900 el Wednesday 19 de October de 2011

“Hola:sembla una proposta pero que molt interesant, ens veurem.salutacions”
Enviat per Vbernat el Thursday 20 de October de 2011

“Hola me interesa esto, auque voy con splitboard, es posible unirse al grupo?”
Enviat per Madveras el Thursday 20 de October de 2011

“ei... hola.... enviadnos el email a info@madteam.net .... sino los comentarios en el blog quedan por aqui colgados y se pierden ....”
Enviat per Betriacum el Saturday 22 de October de 2011

“Molt bona iniciativa, llàstima que només sigui d'esquí de muntanya. Estaria bé que també hi haguessin seccions d'escalada, alpinisme etc...”
Enviat per Madveras el Sunday 23 de October de 2011

“Estem en ello Marià, estem en ello... pero deixans temps, que no es facil ;)”
Enviat per Rapaz el Wednesday 26 de October de 2011

“V Bernat, per suposat que pot venir amb el teu split, faltaria mes!!Enfia correu a info@madteam.net. Estem preaprant tallers de reparació d'esquis i de pells, així com una practica d'arva com a inici de la temporada i per coneixe'ns tots.Salut”
Enviat per Betriacum el Friday 28 de October de 2011

“Oks, David.Ara estic molt liat treient-me les hores de pràctiques del curs de monitor d'escalada. Quan estigui més lliure, si voleu us puc donar un cop de mà.Marià”
Enviat per Madveras el Friday 28 de October de 2011

“Ens vam deixar de comentar-ho en el post, pero per a formar part de la secció del club, cal ser soci del Club Excursionista MadteamTambé comentar que per poder-vos inscriure al grup d'esqui necesito que em digue quin es el vostre nom d'usuari al portal de http://www.madteam.netGracies :)”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook