Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » July 2011 » Travessa Pel Massís Del Vignemale
Saturday 16 de July de 2011, 01:22:43
Travessa pel massís del Vignemale
Tipus d'Entrada: CUADERN | 8 Comentaris | 2741 visites

Dies 12, 13, 14 i 15 d'Agost de 2011  
 

La volta al Massís del Vignemale és una de les grans clàssiques pirinenques que tot muntanyenc ha de tenir al seu currículo. La volta que proposem comença a San Nicolás de Bujaruelo, remunta la vall del riu Ara fins el coll de le Mules, baixa fins el refugi de les Oulettes de Gaube, passa l’hourquette d’Ossoue, recorre el barranc d’Ossoue fins la presa del mateix nom i des d’allàtorna a Bujaruelo pel coll de la Bernatuara. En total quatre dies d’activitat sense cap dificultat técnica però amb un desnivell acumulat important, pel qual cal una bona forma física i moltes ganes de patir amb la motxilla a l’esquena.

La nostra proposta en temps de crisi és una travessa en plena autonomia: portejant tenda i menjar, endurint l’activitat però donant-li un sentit més autèntic i salvatge.

Itinerari

Divendres 12. Arribada a San Nicolás de Bujaruelo i pujada per la tarda a la cabana d’Ordiso. Un parell d’hores de camí suau amb 500 metres de desnivell positiu per començar a patir una mica.

Dissabte 13. Cabana d’Ordiso- coll de les Mules- refugi de les Oulettes de Gaube.
1000 metres de desnivell positiu i uns 500 de baixada, recorrent la vall del riu Ara fins a la cara nord del Vignemale. Sis hores ben bones amb el premi de l’impressionant visió de la cara nord i el couloir de Gaube.




Diumenge 14. Refugi de les Oulettes de Gaube- Hourquette d’Ossoue- Barrage d’Ossoue- Cabana de Lourdes.
800 metres de desnivell de pijada i gairebé 1000 de baixada amb la possibilitat de pujar al cim del Petit Vignemale, deixant les motxilles a l’Hourquette. 8 hores de camí entre geleres i cascades per arribar als amables prats de la vall de la Canau.




Divendres 15. Cabana de Lourdes- llac de Bernatuara- San Nicolás de Bujaruelo.
Només 300 metres de pujada suau i 1100 metres de baixada per fer un bany al riu Ara i tornar ben frescos cap a casa.
Viernes 12, Llegada a San Nicolás de Bujaruelo y subida hasta la cabaña de Ordiso. Un par de horas de camino suave y unos 500 metros de desnivel para empezar a sufrir un poquito.



Accessos

Punt de trobada el camping de San Nicolás de Bujaruelo, a les 17 hores de la tarda

Requisits

Material obligatori:
Roba d'abric, motxilla, menjar, aigua, sac de dormir, tenda...i el reste de material per una sortida d'alta muntanya.

Obligatori disposar de la Llicència federativa (FEEC-FEDME) , en cas de no tenir-ne la organització pot obtenir una llicencia temporal exclusiva per l'activitat dels 4 dies, a un preu de 20 euros.

INFORMACIÓ E INSCRIPCIONS: http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/34/
 
versión en castellano



 


8 Comentaris
Enviat per Aroa Tr el Sunday 17 de July de 2011

“Hola,Mi nombre es Aroa. Me he inscrito a la travessa del Vignemale, pero ahora no logro encontrar donde ponia el número de cuenta para hacerme la licencia federativa de 4 dias, ya que yo no soy socia de ninguna entidad.Tambien quisiera saber si alguien sale desde Barcelona, ya que no dispongo de coche. Saludos!”
Enviat per Panxi el Monday 18 de July de 2011

“hola Aroa,
para lo de número de cuenta, envía un correo a info@madteam.org
Respecto al desplazamiento hasta Bujaruelo, el día 29, con las inscripciones cerradas, veremos cómo nos organizamos. No te preocupes orque creo que de Barclona sale bastante gente.
un saludo,
jaume”
Enviat per Aroa Tr el Monday 18 de July de 2011

“Ok! He visto que el nº cta. está en el mail de la inscripción. Los coches ya se organizaran.Saludos”
Enviat per Josep Artigas el Tuesday 19 de July de 2011

“Hola , estic inscrit a la volta al vignemale, soc soci de m,adteam i federat. Surto de barcelona, lo que no tinc es tenda. gracies.”
Enviat per Mirlo el Tuesday 19 de July de 2011

“Hola Josep, no pateixis amb els que esteu apuntats...segur que hi han tendes de sobres, i si cal fins i tot us puc deixar una meva, estem en contacte.Jordi (el presi)”
Enviat per Panxi el Tuesday 19 de July de 2011

“sí, no pateixis, que jo en tinc dues !
jaume”
Enviat per Jochi el Thursday 21 de July de 2011

“Bones!! A mi m'agradaria apuntar-me, pero no tinc material de travessa d'alta muntanya (crampons i piolo)... En caldran? Tenda tampoc tinc, però acostumo a fer vivac amb un "tarp". Tindria prou junt amb el sac pipedream600? Gràcies!”
Enviat per Santi el Thursday 28 de July de 2011

“Hola! Encara hi ha places per apuntar-se a aquesta sortida?Gràcies!”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook