Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » July 2011 » 2ª Trobada De Sky Runners
Thursday 14 de July de 2011, 11:19:34
2ª Trobada de Sky runners
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1 Comentaris | 2827 visites

Associació Turística La Porta del Cel
Tno. 704101106
Mail: info@laportadelcel.com
http://www.laportadelcel.com

                                                         Certascan 14 de juliol del 2011

Després de l’èxit del darrer any en el que cal destacar el magnífic ambient entre els corredors, us convoquem a participar a la 2ª Trobada de Sky runners de La Porta del Cel.

Sabem que el regal més important és poder gaudir dels paisatges fent aquesta travessa excepcional, i si el temps ens acompanya molt millor, però gràcies a les botigues Aresta.com i GORE-TEX® organitzem un concurs entre tots els inscrits al circuit que presentin la targeta segellada amb els 4 refugis del circuit, Graus, Certascan, Pinet i Vallferrera amb els següents premis (podeu consultar les bases a la web):

• 3 PREMIS Equipament tèxtil valorat en 500 € cada ú.

• 1 PREMI Equipament tèxtil valorat en 250 € entre els participants del Pallars Sobirà o Jussà

• 1 PREMI Equipament tèxtil valorat en 250 € per la persona que hagi fet una millor divulgació de la seva experiència a la ruta, ja sigui a la premsa, televisió, ràdio, internet, vídeos o fotografies.

• 5 PREMIS Equipament tèxtil valorat en 100 € entre els inscrits a la Trobada de Sky runners del 31 de juliol

Si no coneixeu el recorregut us recomanem fer un reconeixement previ, així com portar GPS per si hi hagués boira.

El divendres 29 de juliol abans de les 23 hores, us haureu de presentar obligatòriament al càmping de Graus (Tavascan-Lleida), on se us donarà el mapa del circuit i el full de ruta per segellar i poder optar al rànking.

Per calcular el temps que necessitareu podeu sumar 1 o 2 hores més que el temps que féu als Carros o Cavalls. Us podeu apuntar en 3 grups diferents segons l’horari previst per realitzar el circuit: Sub 24 (menys de 24 hores) sortiràn a les 23 hores del divendres 29 de juliol; sub 20 sortiran a les 3 hores i sub 16 que sortiran a les 5 hores del dissabte 30.



En acabar la ruta podreu descansar i el diumenge a les 10 h del matí, comunicarem els temps realitzats, farem entrega dels obsequis i el sorteig. Acte seguit es farà un esmorzar-dinar: amanida, pa amb tomàquet, butifarra, xoriç, embotit, fruita, cafè, pa i vi per tornar recuperats cap a casa.

Igualment s’enviarà una nota a la premsa amb els temps aconseguits en aquesta Trobada.

La inscripció té un cost de 45 euros i inclou: samarreta tècnica de màniga llarga, mapa i fulla de ruta, esmorzar-dinar del diumenge, obsequis finals i participació al sorteig.

Us heu d’inscriure a Graus, on podreu escollir entre dormir al refugi, acampar, a la furgo: info@bordesdegraus.com Tel. 973.62.32.46.

Apunteu-vos també a http://www.forostierravertical.com/index.php?topic=3863.0

Us esperem a La Porta del Cel

versión en castellano


1 Comentaris
Enviat per Tormenta el Friday 15 de July de 2011

“Busco company per fer la Porta del Cel! ”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook