Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » June 2011 » Trobada C.e.madteam A La Vall De Lord | Quedada C.e.madteam En La Vall De Lord
Thursday 16 de June de 2011, 15:09:05
Trobada C.E.Madteam a la Vall de Lord | Quedada C.E.Madteam en la Vall de Lord
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1926 visites

 

Els propers 9 i 10 de Juliol farem una trobada a la Vall de Lord (Solsonès), una zona al nord de la comarca del Solsonès, tocant ja als Pirineus, encerclada de muntanyes espectaculars. Els nuclis humans que conformen la Vall de Lord són tres:

- Sant Llorenç de Morunys, és el terme més petit en extensió però el més poblat. Amb una església parroquial datada al S. XI digna de ser visitada. La vila conserva els cinc portals d’entrada a l’antic clos murallat, i ofereix tota mena de serveis.

- La Coma i La Pedra, dos preciosos nuclis de població envoltats de boscos, on podem gaudir de les esplèndides fonts del riu Cardener.

- Guixers, a l’est de la vall, de població dispersa en masies situades entre la verdor dels prats regats pel riu Aigua de Valls.

A part de les diverses activitats que es poden fer a la zona (escalada, crestas, btt, senderisme), em preparat algunes activitats formatives (tallers), Curses (btt i kayak), Gymkana nocturna...i molts premis!!

No us podeu perdre!!!

Trobareu més informació y el formulari d'inscripció aqui:

http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/33/

 


 

Los próximoss 9 y 10 de Julio haremos una quedada en la Vall de Lord (Solsonès), una zona al norte de la comarca del Solsonès, tocando ya los Pirineos, rodeada de montañas espectaculares. Los núcleos humanos que conforman la Vall de Lord son tres:

- Sant Llorenç de Morunys, es el término más pequeño en extensión pero el más poblado. Con una iglesia parroquial fechada en el S. XI digna de ser visitada. La villa conserva los cinco portales de entrada al antiguo recinto amurallado, y ofrece todo tipo de servicios.

- La Coma i La Pedra, dos preciosos núcleos de población rodeados de bosques, donde podemos disfrutar de las espléndidas fuentes del río Cardener.

- Guixers, al este del valle, de población dispersa en masías situadas entre el verdor de los prados regados por el río Aigua de Valls.

Aparte de las diversas actividades que se pueden hacer en la zona (escalada, crestas, btt, senderismo), hemos preparado algunas actividades formativas (talleres), Carreras (btt y kayak), Gymkana nocturna ... y muchos premios!

No os podéis perder!

Encontrará más información y el formulario de inscripción aquí:

http://www.madteam.es/cursos/activitat.php/33/

 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook