Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » July 2009 » Seminari D'higiene I Primers Auxilis (feec)
Tuesday 28 de July de 2009, 11:51:23
Seminari d'higiene i primers auxilis (FEEC)
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2843 visites

La FEEC, a través del seu òrgan docent, l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM), i amb col·laboració de l’Escola Catalana de l’Esport ofereix una nova edició del "Seminari d’higiene i primers auxilis".

Aquesta iniciativa te la finalitat d’oferir i garantir una formació més complerta i qualificada als federats, en aquest cas orientada als primers auxilis. La superació d’aquest seminari comporta l’obtenció del certificat d’Atenció Sanitària Inmediata de Nivell II, emès per l’Escola Catalana de l’Esport.

El curs es realitzarà a la vegueria del Barcelonès, per sol·licitud expressa de les entitats d'aquesta vegueria, entre el 19 de setembre i el 4 d’octubre de 2009.

L’import del curs és de 115 € i té una càrrega lectiva de 45 hores, repartides en dies laborables i dos caps de setmana. Els membres de l’ECAM tindran una reducció en el preu d’inscripció. El termini d’admissió de sol·licituds finalitza el 15 de setembre de 2009.

Podeu consultar el tríptic informatiu i el full d’inscripció, que caldrà adreçar degudament complimentat a l'ECAM (Rambla, 41 pral. 08002-Barcelona) o bé a ecam@feec.cat.

Informació facilitada per l'ECAM




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook