Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » March 2009 » Xiv Travessada Molins De Rei-montserrat 2009
Tuesday 10 de March de 2009, 11:32:34
XIV Travessada Molins de Rei-Montserrat 2009
Tipus d'Entrada: CUADERN | 4583 visites

Benvolguts companys,

Des de l'any 1983, cada dos anys i amb diferents comissions organitzadores, el CEM ha anat preparant-vos de forma ininterrompuda la Travessada Molins de Rei Montserrat.
Actualment, dins de la Copa Catalana de Caminades de resistència, del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Ara us presentem la XIV a. edició amb un  Itinerari que s’ha ideat intentant evitar al màxim les zones urbanitzades, àrees industrials i carreteres, amb l’objectiu d’intentar retrobar l’ambient excursionista i popular que correspon a una travessada de muntanya. Tot això animat amb el temporal de vent passat, i la construcció del quart cinturó, que ens han fet modificar algun tram del recorregut de l'any passat. Tot i això s'ha pogut resoldre, amb algunes diferències entre el kilometratge inicial i les darreres dades que figuren en el reglament (arxiu pdf)



Es tracta d’un recorregut nou de 49,9 km.  que comença a la plaça del Països Catalans de Molins de Rei i acaba als porxos de l’Escolania del Monestir de Montserrat (Enfront del Self Service), després de passar pels contraforts de la serra de Collserola, Castellbisbal, Ullastrell, serralada de Sant Salvador, Monistrol i la Muntanya de Montserrat per camins, corriols i pobles de la comarca del Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Bages.

Comprèn una certa dificultat, tant per la seva longitud  com perquè l'orografia per on passa és força accidentada, amb pujades i baixades, i un desnivell acumulat de 2645 m, fet que la converteix en una marxa de resistència per a la qual cal una preparació física acurada. Tot i això,  s’ha previst una segona opció domèstica, més assequible de 26 km de recorregut, i 1780 m de desnivell acumulat, sortint de Molins de Rei amb autocar (Opcional) fins a ULLASTRELL, on es començarà a caminar. Vegeu el reglament amb les dades exactes. També cal aclarir que podeu fer les inscripcions tots els que visqueu fora de Molins de Rei, federats o no federats, que decidiu entre l'itinerari curt o el llarg, per mitjà de la pàgina web de la FEEC. I que estarà a la vostra disposició a partir del dia 2 de març. Si preferiu venir a l'entitat, les inscripcions començaran del 16 de març, fins el 27, de 19 a 21 hores, al carrer major 109 de Molins de Rei.
Si voleu més informació personalitzada, podeu telefonar al 93 668 79 01 cada dia de 19 a 21 h.

La Comissió de la Molins de Rei-Montserrat convida a tothom a participar en aquesta Travessada 2009, esperant que la gaudiu, amb la mateixa intensitat que us la preparem

Enric Solà, Secretari de la Comissió




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook