Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Arxiu d'Articles May 2015 Jornades D’introducció Tècnica Al Descens De Barrancs
Wednesday 27 de May de 2015, 09:16:29
Jornades d’introducció Tècnica al descens de Barrancs
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1345 visites

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca, a petició de les vegueries, unes jornades de presentació a l’activitat de barrancs per a socis majors d’edat de les entitats excursionistes de la FEEC, el 13 i 14 de juny a la zona de Mont-ral o la Mussara, a l’Alt Camp.

L’objectiu d’aquestes jornades, coordinades per la Unió Excursionista de Catalunya del Prat de Llobregat, és donar a conèixer l’activitat de descens de barrancs entre els socis de les entitats excursionistes. Es tracta de fer un tast i no d’un curs, i permetrà a l’esportista tenir un primer contacte en aquesta activitat i, en el cas que ho vulgui, podrà iniciar-s’hi en els cursos que organitzen les entitats.

S’ha escollit la zona de Mont-ral i la Mussara per fer el barranc de Les Fonts del Riu Glorieta o el Mas dels Frares. Ambdós barrancs són de formació calcària, estan equipats amb químics, tenen aigua de surgència i cabdal quasi permanent, i són barrancs oberts i de fàcil sortida.

Les inscripcions ja es poden fer fins el 7 de juny. Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Formació a través de l’adreça electrònica area.formacio@feec.cat o trucant al 934 120 777.

 
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook