Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2014 » Punta Alta De Comalesbienes
Friday 19 de September de 2014, 21:37:10
Punta Alta de Comalesbienes
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2104 visites

Sortida d'alta muntanya de dos dies de durada. Anirem cap al Parc Nacional d'Aigüestortes i St Maurici, concretament a la zona de Cavallers (Vall de Boí).
 
Farem una ruta circular de 2 dies amb ascensió a un dels 3000 de la zona, la Punta Alta de Comalesbienes. La Punta Alta no és un cim difícil però si que requereix estar en bona forma física ja que la ruta circular dura unes 7h. La tornada cap a Cavallers des del cim es fa per una cresta fàcil, però aèrea.
 
 
Dissabte 27/09 arribarem a l'Embassament de Cavallers on deixarem els cotxes i farem l'aproximació fins al refugi de Ventosa i Calvell. (2220m). Ens allotjarem en règim de mitja pensió. Per a qui ho vulgui hi la possibilitat de comprar un pícnic pel dinar de diumenge (11€).
 
Diumenge 28/09 pujarem a la Punta Alta de Comalesbienes per la Vall de Colieto. L'ascensió té un desnivell positiu de 800m i unes 3h de ruta. La baixada la farem per la Collada de Comalesbienes i direcció al pàrquing de Cavallers. Són unes 4h de baixada.
 
La sortida està coordinada i guiada per la Míriam Marco, una de les poques guies femenines d'Alta Muntanya a l'estat espanyol.
 
ORGANITZACIÓ:
 
Data: Dissabte 27/09/2014 i Diumenge 28/09/2014
Hora i lloc de trobada: Dissabte 27/09 a les a Annapurna. Hora a concretar

MÉS INFORMACIÓ: http://annapurnabcn.blogspot.com.es/2014/07/setembre-ascensio-la-punta-alta-de.html




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook