Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2013 » Reel Rock Film Tour 8 - Barcelona
Monday 25 de November de 2013, 11:52:15
Reel Rock Film Tour 8 - Barcelona
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 3479 visites

 
Les millors pel·lícules d’escalada, muntanya i aventura de Barcelona. Aquesta és la vuitena temporada que REEL ROCK reuneix els escaladors i amants de l’aire lliure per celebrar i degustar l’últim en cinema d’aventura. També hi hauran regals i invitats especials, us estan esperant!
 
Las mejores películas de escalada, montaña y aventura en Barcelona. Ésta es la octava temporada que REEL ROCK reúne a los escaladores y amantes del aire libre para celebrar y degustar lo último en cine de aventura. También habrá regalos e invitados especiales ¡os están esperando!
 
Dia 12 desembre 2013 -- a les 20:00 -- Aribau Club 2 Salas, Gran Via de les Corts Catalanes, 565-567, Barcelona -- Metro: Universitat -- Entradas: Ticketmaster
 
Preu de l’entrada: 12€ (inclou projecció de Sílvia Vidal, més les quatre pel.lícules del Reel Rock Tour) – es podran comprar a la pàgina web oficial del cine: https://www.grupbalana.com/ (Ticketmaster)
 
Programa:
 
1. Convidat: Sílvia Vidal – projecció de 1 hora
 
2. Quatre pel.lícules de muntanya, escalada i aventura – 2 hores
 
Trailer de les quatre pel.lícules;  http://www.youtube.com/watch?v=iRQh50lAl4Y
 
3. Sorteig de regals dels patrocinadors
 
 
Més informació:
 
Pàgina oficial: www.reelrocktour.com
 

Twitter: REELROCKTOURBCN




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook