Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » October 2013 » 37a Edició De L´aplec Excursionista Dels Països Catalans
Friday 11 de October de 2013, 00:44:43
37a edició de l´Aplec Excursionista dels Països Catalans
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1776 visites

El Club Pirinenc Andorrà ha acceptat amb moltes ganes i il·lusió el repte d’organitzar el 37è Aplec Excursionista dels Països Catalans; una oportunitat única de compartir amb gent de la mateixa parla tres dies de cultura i muntanya per les valls d’aquest petit estat.



La nostra terra és un petit país on la llengua oficial és el català i, solament això, ja és un bon motiu per trobar-nos una vegada més i que sigui a casa nostra; volem oferir-vos un petit tast de la cultura, la història i la bellesa que atresoren aquestes valls.

A través dels segles, el clima, el paisatge i el devenir històric han anat forjant una cultura especial entre els homes i dones que han viscut i viuen a les valls dels Pirineus que els ha fet diferents de la gent de la plana. Han esdevingut gent dura, com les pedres; gent rigorosa, com rigorosos son els nostres hiverns i gent tancada, com tancades poden semblar aquestes valls; però no us deixeu enganyar: aquesta gent també te, alhora, ganes d’obrir-se al món i acollir els que gosen visitar-los amb senzillesa i el cor franc, tot oferint-los-hi el aixopluc i el caliu que necessiten per descansar del, segurament, llarg viatge.

Tot aquest llegat està escrit i amarat en cada una de les roques d’aquestes valls. Aquesta cultura mil·lenària es reflecteix en les persones, els camins i les pedres que formen el monumental llegat romànic que tenim. Tot això, i no és poc, és el que us volem oferir.

És el nostre desig que aquest aplec sigui un petit primer tast i un primer contacte entre tots nosaltres per així, amb la coneixença, poder-nos retrobar en altres ocasions, doncs heu de saber que tindreu per sempre obertes les portes de casa nostra.

Tenim moltes ganes d’acollir-vos com us mereixeu i de la mateixa forma, confiem en que vosaltres en tingueu moltes de venir-nos a descobrir.

Que siguin doncs la llengua, la cultura, la muntanya i les ganes de compartir el que ens uneixi els dies 1, 2 i 3 de novembre.

Caminades, actes culturals, visites a museus, o a les nombroses esglésies romàniques del Principat seran alguns dels ingredients principals d'aquesta festa de l'excursionisme català. A més a més de compartir moments de germanor, els participants podran aprofundir els seus coneixements sobre el principat d'Andorra i visitar-ne racons poc coneguts, a través de les excursions que està preparant l’organització.

Activitats organitzades durant l'Aplec

Inscripcions

El Club Pirinenc i les valls d’Andorra us esperen!!

Josep Sallés
President club pirinenc andorrà




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook