Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2013 » Celebrada A La Vall Fosca La 4a Edició Del Campionat De Catalunya De Descens De Barrancs
Sunday 8 de September de 2013, 20:07:26
Celebrada a la Vall Fosca la 4a edició del Campionat de Catalunya de descens de barrancs
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1331 visites

Entre el 31 d’agost i l'1 de setembre se celebrà a la Vall Fosca (Pallars Jussà), el Campionat de Catalunya de descens de barrancs, organitzat per l’Associació Esportiva Pallars (AEP), amb la col·laboració de la Federació d'Entitats Excursioistes de Catalunya. Com ja ve sent habitual, l’esdeveniment també va comptar amb el suport de les principals marques del sector (Rodcle, Seland i Korda’s).

Enguany, la quarta edició del Campionat, que es va desenvolupar íntegrament al barranc roi, va comptar amb la participació de set equips, L'esdeveniment va donar el tret de sortida el mateix divendres amb l’acollida i la inscripció dels primers participants. Dissabte pel matí es van tancar les darreres inscripcions. Posteriorment, els equips van realitzar les sessions d’entrenaments lliures fins a última hora de la tarda, moment en el qual l’organització va fer el briefing de la competició de l’endemà. Tot seguit, i en un ambient d’allò més distès, es va fer el sopar de germanor entre tots els participants, els membres de l'organització i la resta d’acompanyants.

La competició s'inicià a les 9 h del matí, amb l’arribada dels diferents equips al punt de control de material. Seguidament van ser traslladats a l’entrada del barranc Roi, on es va donar la sortida al primer equip a les 10.20 h. Amb un interval de sortida de 10 minuts entre equip i equip, el Campionat va finalitzar a les 12.30 h amb l’arribada del darrer equip, i el trasllat a les instal·lacions del Càmping Senterada, punt de trobada tant pels equips com pels membres de l’organització. Un cop analitzats els resultats per part dels jutges de la prova, es va fer pública la classificació final, encapçalada per l'equip Jaire Aventura (format per Enrique Barzan i Jorge Palomo), a qui van seguir el Cuspidis Canyon Team (format per Jordi Alejandro i Jairo Velasco) i el CEP Team (Eloi Pallejà i Isaac Abandes).

El president de la FEEC, Jordi Merino, i el director de la competició, Raimon Monterde, van ser els encarregats de lliurar els diferents premis als guanyadors de la competició. Posteriorment, i per finalitzar l’acte, es va realitzar un sorteig de material entre tots els participants, cedit per a l’ocasió per totes les marques patrocinadores.

L'organització, que destaca l'alt nivell demostrat pels participants, també vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, acompanyants, Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat, les marques del sector i les diferents entitats col·laboradores que han fet possible que un any més es pugui celebrar aquesta competició. 

Crònica de Raimon Monterde




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook