Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » April 2013 » Convocades Les Proves D'accés Per Entrar Als Centres De Tecnificació D'alpinisme De La Feec
Friday 12 de April de 2013, 09:28:22
Convocades les proves d'accés per entrar als centres de tecnificació d'alpinisme de la FEEC
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 3436 visites

 

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya ha obert el termini de presentació d’inscripcions per formar part dels Centres de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya, tant masculí (CTAC) com femení (GFTAC). Aquests tenen com a objectius principals preparar joves esportistes per tal que puguin desenvolupar amb la màxima seguretat, activitats alpinístiques d’alt nivell arreu del món.

CTAC
Els aspirants a entrar a formar part del Centre de Tecnificació d'Alpinisme de la FEEC (CTAC) hauran de tenir entre 18 i 26 anys (complerts durant el 2012). Hauran d'enviar la documentació adjunta (full d'inscripció i currículum esportiu) degudament complimentats fins al 15 d'abril. Posteriorment, el 20 d'abril (lloc a determinar) es faran les proves de selecció i control.



GFTAC
D'altra banda, les aspirants a formar part del Grup Femení de Tecnificació d'Alpinisme de la FEEC (GFTAC) hauran de tenir un mínim de 18 anys (complerts durant el 2012). Hauran d'enviar també la documentació adjunta (full d'inscripció i currículum esportiu) degudament complimentats fins al 15 d'abril. Posteriorment, el 27 i 28 d'abril (lloc a determinar) es faran les proves de selecció i control.



La documentació s’haurà d’enviar per correu ordinari a l’Àrea Tècnica de la FEEC (la Rambla, 41 pral. 08002 de Barcelona) o a per correu electrònic a administraciotecnica@feec.cat fins al 15 d'abril.


Informació facilitada per l'Àrea Tècnica de la FEEC 

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook