Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » January 2013 » Xerrada Podologia Esportiva
Wednesday 9 de January de 2013, 16:50:46
Xerrada podologia esportiva
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1563 visites

 

El divendres dia 11 de gener es durà a teme  una xerrada sobre podologia esportiva a càrrec del podòleg ENRIC VIOLAN, un dels podòlegs més prestigiosos del nostre país. Aquest acte tindrà lloc al Pavelló de Suècia (Berga) a les 21.00 hores.

Ens parlarà que la importància de la visita al podòleg recau en una exploració articular i dermatològica del peu. Aquesta exploració es fa tan en treball com en repós. Es valoren tots els paràmetres del peu i especialment el moviment de pronació.

Enric Violan ens diu que cada esport té unes característiques específiques i que cada peu és únic i d'aquí es dedueix que cada esport necessita un tipus de plantilla. Ell ens aconsellarà el tipus de calçat esportiu que cada persona necessita per cada modalitat esportiva.

El podòleg Enric Violan compara els peus com les rodes d'un cotxe, han d'estar en perfecte estat perquè facin la seva funció i no portin problemes a la resta del nostre cos. El peu humà i el turmell són una forta i complexa estructura mecànica que conté més de 26 ossos, 33 articulacions, i més de 100 músculs, lligaments i tendons; estem davant d'una estructura mecànica molt complexa.

Veniu el dia 11 de gener, no us ho perdeu. Segur que descobrirem coses prou interessants que ens poden beneficiar per la practica de l'activitat física.

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook