Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2012 » Vols Formar Part Del Centre De Tecnificació D'escalada Esportiva De La Feec?
Wednesday 14 de November de 2012, 17:15:59
Vols formar part del Centre de Tecnificació d'Escalada Esportiva de la FEEC?
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 821 visites

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya obre el termini de presentació d’inscripcions per aquells joves que estiguin interessats en formar part del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC).

El CTEEC té com a principals objectius preparar esportistes d’alt nivell per a la competició i formar-los igualment en els valors humans, així com hàbits esportius, higiènics i dietètics.

Els esportistes podran gaudir gratuïtament d’instal·lacions i entrenaments dirigits per un equip directiu i tècnic de la Federació, amb l’objectiu de formar un grup competitiu i representatiu a nivell català.

Les inscripcions al CTEEC) es podran fer enviant a l’Àrea Tècnica de la FEEC el full d’inscripció i documentació (on hi ha tots els requisits) abans del 29 de novembre de 2012, a través del correu electrònic a administraciotecnica@feec.cat, fax 93 412 63 53 o personalment a les nostres oficines (la Rambla 41, pral. 08002 Barcelona).

La data de les proves de selecció serà l’1 de desembre de 2012 a les 10.30 h al rocòdrom de la Sala Golem d’Arenys de Munt (Maresme).

Informació facilitada per l'Àrea Tècnica de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook