Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » November 2012 » El Canvi Climatic; Glaceres Dels Pirineus
Wednesday 7 de November de 2012, 17:14:04
El canvi climatic; glaceres dels Pirineus
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1238 visites

El canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus
Taller de natura per a nens i nenes amb el glaciòleg Jordi Camins. Gratuït.
Edad recomanada 9 a 12 anys.
Divendres 9 de novembre a les 18:30 h.
Es prega confirmació d’assistència a info@llibreriahoritzons.com o al 93 451 30 97

D'una forma entretinguda i amena coneixerem com neix, creix i funciona una glacera. Per mitjà de les imatges ens traslladaran a les grans muntanyes més properes a casa nostra, els Pirineus, per saber com eren les glaceres en el passat i quina és la causa de que ara s’extingeixin. Farem servir la fotografia comparativa per adonar-nos d’aquesta evolució tan important en els darrers anys.

JORDI CAMINS JUST va néixer i viu a Igualada. Cursà estudis de Dret a la Universitat de Barcelona i és Màster Tècnic per l’Institut d’Estudis Superiors Econòmics i d’Assegurances (INESE). Professionalment es dedica a l’economia i administració d’empreses.

Observador glaciòleg, alpinista i esquiador, ha participat en ascensions i expedicions a glaceres i muntanyes d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. Des del 1982 (fa 29 anys) dedica part del seu temps lliure a l’observació de les glaceres de diferents indrets del planeta, i per raó de la proximitat geogràfica, dels Alps i especialment dels Pirineus.

Podeu saber mes a la seva web www.gelicehielo.com 

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook