Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2012 » Tret De Sortida De La Fira Del Llibre, Turisme I Esports De Muntanya De Collsacabra
Tuesday 18 de September de 2012, 09:48:58
Tret de sortida de la Fira del Llibre, Turisme i Esports de Muntanya de Collsacabra
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1419 visites

 

Amb aires renovats, el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre se celebrarà a Santa Maria de Corcó (Osona) l'11a edició de la Fira del Llibre, Turisme i Esports de Muntanya de Collsacabra.

De fet, el tret de sortida de la Fira es pot dir que va ser el passat divendres 7 de setembre al Palau Robert (Barcelona), on es va fer la seva presentació oficial, amb l'assistència, entre d'altres personalitats, de l'alcalde de Santa Maria de corcó, Sebastià Riera, del president dels Amics dels Cingles de Collsacabra, Francesc Sanahuja i pel president de la FEEC, Jordi Merino.

Un any més la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya serà present en la Fira, com a membre col·laborador i actiu participant en les activitats i debats paral·lels que s'hi organitzin. I és que a banda del nostre rocòdrom, que s'instal·larà durant tot el cap de setmana, la FEEC participarà el diumenge 7 d'octubre a partir de les 12 h del migdia en la taula rodona “Com afecta el turisme de muntanya als refugis?”, moderada pel periodista i escriptor Víctor Riverola. En la mateixa, Manel Broch, col·laborador de l’Àrea de Refugis de la FEEC, David Buenacasa, representant de Tucarroya, central de reserves de refugis de la FEEC, Jaume Pifarré, dinamitzador de la Ruta dels Estanys Amagats i Pere Sauret, president de la UEC Agrupació Excursionista debatran sobre un tema candent i apassionant.

En definitiva, un cap de setmana on cultura i excursionisme es donen una vegada més la mà i que cap amant de la cultura excursionista pot deixar passar per alt.

Informació elaborada per l'Àrea de Comuniació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook