Monday 10 de September de 2012, 09:14:02
3ª Collbatonina
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1524 visites

 

El proper 22 de setembre, el Club Atletisme Collbató i la Secció EsportivaEscolar de l’Escola la Salut de Collbató, organitzen novament el seu projecte atlètic a la vila de Collbató, organitzant la IIIª COLLBATONINA - Cursa Popular de 5 i 10 km- i les proves infantils solidàries per nens i nenes fins a 15 anys.

Aquest és un projecte que compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Collbató i la seva Regidoria d’Esports al cap davant, així com de l’Escola La Salut de la mateixa localitat, que mitjançant la seva Secció Esportiva Escolarfomenta la pràctica de l’atletisme com a mitjà de salut. També són col·laboradores altres entitats esportives de la localitat com el Club LaTaca, el Club Cursa de l’Alba i el Club Excursionista 4000 Peus, organitzadores totes elles d’activitats esportives amb participacions entre 700 i 1000 persones.

Aquest any continuem amb el projecte de la cursa infantil SOLIDÀRIA, donat que part de la recaptació de les inscripcions anirà destinada a ajudar a la ONG – “Associació de Collbató per la solidaritat”.

Descarrega el Tríptic en pdf - clica aquí

Es tracta d’una prova que combina l’asfalt amb els camins del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, passant pel casc històric de Collbató i els punts més coneguts de la zona, amb un recorregut total de 10000 metres. A més aquest any introduïm com a novetat una segona prova simultània de 5000 metres.

Podeu trobar tota la informació a sites.google.com/site/lacollbatonina

US ESPEREM!!!




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook