Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2012 » V Estades De Descens De Barrancs Per A Joves
Tuesday 31 de July de 2012, 09:11:27
V Estades de Descens de Barrancs per a joves
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1490 visites

 

Enguany la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzarà les V Estades de Descens de Barrancs per a joves de 18 a 25 anys. Aquesta nova edició es farà a la Pobla de Segur (Pallars Jussà) del 31 d’agost al 2 de setembre.

Els objectius en són fomentar la pràctica del descens de barrancs entre els joves, dotar als participants de recursos tècnics i de seguretat per gaudir d’aquesta activitat i treballar com es prepara un descens a nivell d’interpretació de la topografia del barranc i a nivell logístic. A més, les activitats que es realitzaran al llarg de les estades i la convivència entre els participants durant aquests dies facilitaran que els joves creïn un equip i es promocioni el treball comú i el companyonatge.

Tots aquells interessats en participar a les Estades hauran d’entregar el full de sol·licitud d’inscripció amb tota la seva documentació adjunta i el currículum esportiu a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic social@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el 20 d’agost a les 14 hores. Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com i quan hauran de fer l’ingrés de la inscripció, el cost d’inscripció a les Estades serà de 100€ i cobrirà les despeses d’allotjament i dietes. Els desplaçaments d’aproximació a la zona i posteriors durant les activitats sempre aniran  a càrrec de cada participant.

Els joves hauran de portar el seu propi material tècnic: neoprè complet, escarpins, arnès de barrancs, vagues d’ancoratges, casc, davalladors, calçat idoni pel descens de barrancs, cordes i mosquetons, cordinos, ulleres de busseig, motxilla, bidó estanc, farmaciola,…

El dia 27 d’agost a les 18.30 h es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes relacionats.

Informació facilitada per l'Àrea Social i l'Àrea de Formació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook