Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » July 2012 » Les Jornades "vilanova Artifo" Arriben A La Cinquena Edició
Friday 27 de July de 2012, 08:58:50
Les jornades "Vilanova Artifo" arriben a la cinquena edició
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1336 visites

 

El proper mes d'octubre se celebrarà la cinquena edició de les jornades “Vilanova Artifo” organitzades pel Grup Muntanyenc Sant Sadurní amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquesta nova edició es realitzarà els dies 13 i 14 d’octubre a la comarca del Ripollès, concretament a la zona de Gombrèn.

L’objectiu d’aquestes jornades és practicar diverses tècniques d’escalada artificial amb l’ajut d’experts en aquesta disciplina. Les activitats van dirigides a escaladors que vulguin conèixer l’escalada artificial, millorar la seva tècnica o aprendre’n altres de noves.

El termini d'inscripcions finalitza el proper 21 de setembre. Al següent enllaç trobareu tota la informació sobre els continguts, el preu i el formulari d'inscripció.


Informació facilitada per l'Àrea de Formació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook