Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » June 2012 » 1era Edició De La Romànica En Btt
Thursday 7 de June de 2012, 17:49:56
1era Edició de LA ROMÀNICA EN BTT
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1 Comentaris | 1970 visites

 

1era Edició de LA ROMÀNICA EN BTT
EL TRENCA-CAMES MÉS EXIGENT DE LA CATALUNYA CENTRAL
 

Obertura d'inscripcions el 9 de juny 

1-PRESENTACIÓ

El proper dia 8 de Juliol de 2012, a les 7:30 del matí i a Navàs (Bages), arranca La Romànica en BTT.
Es tracta de la primera edició en BTT de la reconeguda Marxa Romànica de Resistència a peu, que des de fa 25 anys es celebra a Navàs amb més de 7.500 excursionistes inscrits.
 
Estem convençuts que estem davant el naixement d'una de les rutes en BTT més importants de la Catalunya Central, tan pel que fa a la seva duresa física, com per la seva vesant paisatgística i cultural doncs el seu recorregut enllaça una gran quantitat d'ermites del nostre romànic català seguint pistes i corriols poc concorreguts.

El Recorregut  circular consta de 96 Km senyalitzats amb un desnivell acumulat de 2500m positius entre unes cotes de 350m i 750m d'alçada.
 
La Romànica en Btt és una marxa no competitiva de resistència oberta a majors de 16 anys, però sobretot enfocada a bikers amb una bona condició física i experiència en marxes semblants. Cal valorar bé la vostra preparació per afrontar-la amb garanties. !!. El seus metros acumulats però sobretot el seu perfil dentat amb pujades i baixades constants i tècniques fa que no sigui un repte apte per a tothom.

Que tingueu una Bona Marxa i sobretot no us feu mal!!.
 
Per  més informació podeu diriguir-vos a:
www.totnavas.com/cen
www.romanicabtt.com


1 Comentaris
Enviat per Xavi_btt el Wednesday 13 de June de 2012

“Hola, mirant la normativa de la marxa veig que:"(Només seran vàlides les llicències vigents emeses per la Federació de Ciclisme)"Em sembla penós que sent una cursa de BTT no acceptin la nostra llicència federativa. Caldria que com a club o a nivell de federació, fer pressió als organitzadors per tal que la reconeguin.Jo per la meva part només participo en aquelles pedalades que l'accepten.”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook