Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » May 2012 » La Iv Trobada Dels "100 Cims" Se Celebrarà A Taradell
Wednesday 2 de May de 2012, 17:08:38
La IV Trobada dels "100 cims" se celebrarà a Taradell
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 992 visites

 

El proper diumenge 6 de maig se celebrarà a Taradell la IV Trobada dels “100 cims”, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell (CET).

La jornada s’iniciarà a les 9 h, al local social del CET, on s’oferirà un esmorzar. Posteriorment es farà una excursió col·lectiva al Casal de Mont-rodon.

Després de dinar, es farà el lliurament dels reconeixements als federats que han completat el repte dels “100 cims” durant l’any 2011 i que tindrà lloc al Centre Cultural Costa i Font.(ctra. de Balenyà) .                    

Així mateix, també es lliuraran els premis del III Premi Literari dels “100 cims” i del III Concurs Fotocims.

Per participar en la trobada cal inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça 100cims@feec.cat on cal indicar:
- Nom del participant, indicant en quin dels actes es vol participar: excursió, dinar, lliurament de premis o a tota la trobada.
- En cas de participar al dinar cal fer un ingrés  de 22 € al número de compte 2059 05 90 298000298974 (Unnim Caixa Sabadell)
- Cal indicar el segon plat del menú, posant “Salmó” o “Confit” 
- Els participants que vulguin dinar, però que tenen alguna intolerància o siguin vegetarians, cal que ho indiquin en fer la inscripció
- En cas d’inscripcions múltiples, cal indicar tots els noms
- Les inscripcions es poden fer fins al dia 4 de maig.

La participació és oberta a tothom, federats o no federats

PROGRAMA DE LA TROBADA

9.00 - 9.30 h: concentració dels participants al local del Centre Excursionista de Taradell (carrer Ramon Pou, 36)on s’oferirà un esmorzar. Hi ha zones d’aparcament a prop del local del CET (consulteu el mapa annex). Hi hauran indicadors.

10.30 h: sortida de l’excursió al Casal de Mont-rodon. Temps de camí: 1.30 hores. L'actual casal de Mont-rodon és el resultat de la restauració iniciada el 1982. L'any 1981 el taradellenc Ramon Costa, va adquirir el casal; amb el temps l'ha anat recuperant amb les principals pedres velles i ha suplert amb tota dignitat les que faltaven. Actualment és un dels casals més ben restaurats del país. El casal està ornat amb un ric i selecte mobiliari i és el resultat de dues etapes constructives: la romànica, del segle XII, i la gòtica dels anys 1447 i 1455. Una joia que cal ser visitada!

13.30 h: arribada dels participants al Centre Cultural Costa i Font (ctra. de Balenyà). Benvinguda i parlament de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i del regidor d’esports, Joan Cassasas. Projecció de l’audiovisual dels “100 cims” de Josep Dalmau del Centre Excursionista de l’Esquirol.

14.30 h: dinar al Centre Cultural Costa i Font.(Crta. de Balenyà).                    

Menú
1r plat: amanida de formatge de cabra amb panses i pinyons i reducció d'Oporto.
2n plat: cal triar entre: 
- Salmó al fonoll i la seva essència, amb acompanyament.
- Confit d'ànec rostit al forn amb peres i prunes.
Vi negre DO Tarragona 
Cava Vallfornès i cafè

 16.00 h: lliurament de trofeus i reconeixements:

- II Premi FEEC-Canicròs
- III Premi literari dels “100 cims”
- III Fotocims
- Lliurament dels regals dels sorteigs entre els participants del premi literari i Fotocims
- Lliurament del reconeixement als federats que han completat el repte dels “100 cims” durant l’any 2011
- Sorteig de regals entre els assistents

 Cloenda de la jornada a càrrec de la presidenta del CE Taradell, Carme Delgado, i del president de la FEEC, Jordi Merino. 

Informació facilitada per Joan M. Vives

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook