Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » May 2012 » Caminada De Gósol - 22 De Juliol De 2012
Wednesday 2 de May de 2012, 11:06:44
Caminada de Gósol - 22 de juliol de 2012
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1617 visites

Benvolguts companys/companyes,

 

 
ens posem en contacte de nou amb el vostre centre o secció excursionista per informar-vos sobre la propera Caminada Popular de Gósol (Berguedà).
En aquesta ocasió serà el proper 22 de juliol (diumenge).
 
A més, aquest any es compleix la 25ena edició i volem que sigui un tant especial. En aquest sentit, especial serà el recorregut, ja que farem la volta completa al Pedraforca en un itinerari espectacular que ens permetrà descobrir i veure aquesta imponent muntanya des dels seus 360º de visió, així com també serà especial la celebració que farem la vigília.
 
La caminada d’aquest any té una llargada d’uns 16,8 km i amb un desnivell acumulat d’uns 600 m de manera que està a l’abast de totes les cames. És una ocasió especial per fer una sortida en grup o fer un bon entrenament.
 
A la web de la caminada trobareu tota la informació que necessiteu: horaris, inscripcions, com arribar-hi, etc.
 
 
Ens agradaria que féssiu extensiu aquest missatge a tots els vostres associats per tal que puguin conèixer aquesta caminada que no deixa indiferent a ningú. Si necessiteu que us preparem algun material especial per poder-lo distribuir via correu-e només cal que ens ho demaneu. Per altra banda, si voleu rebre informació directament us podeu apuntar a través del formulari que trobareu a l’enllaç:                           
 
 
El 22 de juliol a les 8 t’esperem a la plaça per començar a caminar i si véns el dia abans, podràs gaudir de la celebració i ambient de la vigília.
 
Si decidiu venir un grup nombrós us podeu posar en contacte amb nosaltres i us facilitarem les gestions. Serà un plaer comptar amb la vostra presència.
 
Us adjuntem el cartell d’enguany perquè el pugueu penjar i repartir en el centre. D’aquí a unes setmanes us farem arribar el tríptic informatiu en format pdf. Si en volguéssiu en paper ens els podeu demanar.
 
Per qualsevol altra informació: info@caminadadegosol.cat 
 
Cordialment
 
Josep Sindreu Fernández
Amics de la Caminada Popular de Gósol
Tel. 606 982 027
 




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook