Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » March 2012 » Tot A Punt Per La Xviii Festa De La Feec
Thursday 22 de March de 2012, 09:20:07
Tot a punt per la XVIII Festa de la FEEC
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1215 visites

El proper divendres 30 de març a les 20 h se celebrarà la divuitena edició de la Festa de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Com en les darreres edicions, l'acte tindrà lloc a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (Av. de l'Estadi s/n, a Montjuïc, Barcelona).

La Festa de la FEEC té com a objectiu reconèixer i homenatjar les persones i entitats que s'han significat durant la temporada anterior (en aquest cas l'any 2011), tant en l'àmbit competitiu com en l'esportiu, cultural o social de l'excursionisme.

L’acte, obert a tot el públic, s’iniciarà a les 20 h amb la recepció i benvinguda als assistents per part del president de la FEEC, Jordi Merino i de les autoritats presents.

PROGRAMA DE LA XVIII FESTA DE LA FEEC

· Parlaments de benvinguda.
· Ensenya d’Or de la FEEC.
· Reconeixements i mencions extraordinàries.
· Obra guanyadora del XII Premi Vèrtex.
· Reconeixement als alpinistes i escaladors premiats per la Comissió d’Activitats d’Alt Nivell i Expedicions  de l’any 2011.
· Reconeixement als alpinistes que han ascendit algun cim de 8.000 m durant l’ant 2011.
· Reconeixement als campions i campiones absoluts de Catalunya durant l’any 2011.
· Reconeixement als esportistes catalans que han aconseguit podis estatals i internacionals  durant l’any 2011.
· Homenatge a les entitats excursionistes membres de la FEEC que al llarg del 2011 han celebrat 100, 75, 50 o 25 anys de trajectòria. 

Durant la vetllada es projectaran les pel·lícules Bob, de Nicolas Falquet, i Línia continua, d'Hervé Barmasse, Giacomo Berthet i Damiano Levati, per gentilesa del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló

 Un refrigeri per al públic assistent i l’oportunitat de conversar amb els premiats i els assistents en general, serà el colofó perfecte d’una Festa de la FEEC que s’espera intensa i emocionant. Hi esteu tots convidats!

Informació elaborada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook