Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » January 2012 » Vols Formar Part Del Centre De Tecnificació De Curses De Muntanya De La Feec?
Tuesday 10 de January de 2012, 18:06:58
Vols formar part del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de la FEEC?
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1212 visites

 

Els proper diumenge 29 de gener tindran lloc a Ripoll les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de Catalunya de la FEEC (CTCMC), un dels referents en la formació de joves corredors de muntanya de competició.

El període de preinscripció restarà obert fins al proper divendres 27 de gener (a les 12 h), data màxima per rebre la documentació adjunta. Per accedir a les proves de selecció els nous candidats hauran de complir i justificar els següents requisits:

- Posseir la llicència federativa FEEC de l’any 2012; i adjuntar fotocòpia. 
- Tenir entre 15 i 21 anys complerts durant l’any 2012 (nascuts entre 1991 i 1997); i adjuntar fotocòpia del DNI (es valoraran peticions d’esportistes menors de 15 anys). 
- Historial esportiu. 
- Fotografia actual en format carnet (paper i digitalitzada). 
- Certificat mèdic d’aptitud física per a les curses de muntanya. En cas de no presentar el document, declaració explícita de possessió d’aquest certificat. 
- Per als menors de 18 anys cal autorització original materna, paterna o d’un tutor legal, especificant que l’esportista posseeix un certificat mèdic d’aptitud física per a curses de muntanya, en cas de no presentar el document original.

Tots els esportistes que accedeixin a les proves hauran d’omplir el full d'inscripció amb tota la documentació necessària i s’haurà d’enviar per correu ordinari a l’Àrea Tècnica de la FEEC (la Rambla, 41 pral. 08002 de Barcelona) o per mail a administraciotecnica@feec.cat fins al 27 de gener a les 12 h.

Proves de selecció i control

Les proves físiques i psicotècniques específiques de selecció es faran el dia 29 de gener a les 9 h del matí al pavelló esportiu de l’Avellaneda a Ripoll (carretera de Vic a Sant Joan de les Abadeses, davant la Fundació Soler Palau). Es començarà amb una presentació del programa d’activitats i posteriorment es realitzaran les proves que s’allargaran fins entrada la tarda.

Material necessari

El material individual necessari per a participar en aquestes proves serà l’habitual de muntanya: sabatilles esportives i/o calçat de muntanya, roba esportiva de muntanya i si en teniu monitor de freqüència cardíaca.

Per a més informació referent a temes administratius us podeu posar en contacte al telèfon: 934120777 o enviar un mail a administraciotecnica@feec.cat. Per a temes relacionats amb el funcionament i realització de les proves us podeu posar en contacte al telèfon: 649996768 o enviar un mail a arnauanguera@hotmail.com a l’atenció d’Arnau Anguera.

Informació facilitada pel CTCMC

 

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook