Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » January 2012 » El Circuit Català De Raquetes De Neu Es Desplaça A Port Ainé
Thursday 12 de January de 2012, 17:22:28
El Circuit Català de Raquetes de Neu es desplaça a Port Ainé
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1645 visites

 

El Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI) organitzarà el diumenge 5 de febrer la segona prova del VII Circuit Català de Raquetes de Neu de la FEEC a Port Ainé (Pallars Sobirà).

La prova sortirà a les 8.30 h des de davant l'hotel de l'estació d'esquí, a 1.980 m. A més a més de la caminada, està previst fer un taller d'orientació i un altre sobre l’ús de l’ARVA.

D’altra banda, l’organització també ha preparat tres concursos: 2 de fotos (a la millor panoràmica i a la millor de la caminada), que s'utilitzaran com a imatge en una futura segona edició. I un altre a la millor ressenya de l'ascensió a la Torreta de l'Orri (2.439 m), la màxima elevació de la zona i un dels cims del llistat dels “100 cims”.

Tots els concursos tindran com a premi una inscripció gratuïta a la Kami-Cei (Caminada Popular del CEI del proper mes de novembre). Les inscripcions es poden tramitar a través del web de la FEEC.

Més informació a http://cei-catalunya.blogspot.com

Informació facilitada pel Club Excursionista Independent de Catalunya




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook