Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » December 2011 » L'ecam Convoca Proves D'accés, Cursos I Una Jornada De Reciclatge D'alpinisme
Thursday 1 de December de 2011, 13:26:57
L'ECAM convoca proves d'accés, cursos i una jornada de reciclatge d'alpinisme
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2587 visites

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), mitjançant l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM), ha convocat de cara al proper mes de gener unes jornades de proves d’accés per a cursos de Monitors – Iniciadors de les especialitats d’esquí de muntanya, alpinisme, excursionisme i escalada.

Les persones que estiguin interessades en cursar la titulació federativa de Monitors – Iniciadors podran presentar-se a les proves i posteriorment escollir la convocatòria que els interessi de la seva especialitat, és a dir, la imminent o una futura. Els resultats obtinguts en les proves tindran validesa durant els 24 mesos posteriors a la data de realització d’aquestes.

D’altra banda, entre els mesos de gener i febrer de 2012, l’ECAM també ha obert una nova convocatòria de Monitors – Iniciadors d’esquí de muntanya i alpinisme.

Finalment, l’ECAM també ha convocat una jornada de reciclatge en l’especialitat d’alpinisme. L’objectiu d’aquest reciclatge és proporcionar continguts de l’especialitat a tots aquells membresde l’ECAM de la mateixa, per tal d’actualitzar els seus coneixements i proporcionar formació continuada. Aquest reciclatge va dirigit als Instructors – Voluntaris i als Tècnics d’Esports d’Alta Muntanya que són membres de l’ECAM. Tots aquells que participin en el reciclatge i demostrin tenir els coneixements actualitzats de l’especialitat, podran mantenir la seva titulació amb condició de membre actiu de l’ECAM.

Més informació de totes tres iniciatives (inscripció, dates...) al següent enllaç.

Informació facilitada per l’Àrea de Formació

Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook