Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2011 » Marxeta C.e. Molins De Rei
Wednesday 28 de September de 2011, 09:31:01
MARXETA C.E. MOLINS DE REI
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1692 visites

Benvolguts amics: 

Us informem que el CENTRE EXCURSIONISTA MOLINS DE REI el proper dia 9 d'octubre de 2011 durem a terme la 48a. marxa local d’orientació i regularitat, sistema Dufour, popularment coneguda com “La Marxeta”, prova puntuable per a la 13a. Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades. 




Us agrairem que féu saber als vostres socis que puguin estar interessats a  participar a la nostra "MARXETA", que les inscripcions es podran efectuar a: 

a)   A la seu social del Centre Excursionista Molins de Rei, els dies 4-5-6 i 7 d’octubre, de 7 a 9 h del vespre.
b)   Per fax al núm. 93 668 52 84, fins les 20,00 hores del dia 7 d’octubre.
c)   Per correu electrònic la inscripció finalitzarà també el dia 7 d’octubre, a les 20 hores. L’adreça ésmarxeta.cem@molinsderei.net
d)   En tots els casos s’haurà de complimentar el full de inscripció que podreu trobar a la nostra web juntament amb el reglament. 

Recordeu que un equip podrà ser acompanyat per un tercer membre, menor de 12 anys en les condicions que especifica el reglament.

Els drets de inscripció són:

- Per persona federada a la FEEC i/o federacions adscrites a la UIAA, federacions amb conveni de reciprocitat amb la FEEC i per els participants que pertanyin a seccions d’iniciació a la muntanya d’Entitats associades al moviment Azimut, l’import es de 8€.
- Per persona sòcia del CEM que no estigui federada, l’import es de 10€ (inscripció + l’assegurança d’un dia).
- Per la resta, l’import es de 12€. (inscripció + l’assegurança d’un dia).
- Acompanyant menor de 10 anys, com a tercer membre de l’equip, 0 € si és federat, 2€ si no ho és (import de l’assegurança d’un dia).
- Les inscripcions fetes després de l’assignació de l’ordre de sortida tindran un recàrreg de 3 €.

L’import es podrà abonar:

- En efectiu, en el moment de la inscripció en el Centre.
- Per transferència bancària que s’haurà d’efectuar abans de formalitzar la inscripció,  com a  més  tard,  el  dia  7  d’octubre,  al compte bancari núm. 2081 0045 18 3300030569 de la Caixa Penedès. Caldrà fer arribar el comprovant de l’abonament. 

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de tancar la inscripció en el moment que el nombre d’equips sobrepassi la quantitat de 200.

Recordem que el sorteig de l’ordre de sortida tindrà lloc el dia 8 d'octubre a l'1 del migdia. 

Si voleu més informació la podeu trobar a la pàgina web del centre o bé trucant al tel. del CEM 93.668.79.01 de 7 a 9 de la tarda, on molt gustosament us atendrem. 

Cordialment
L’organització
raventos-galceran@telefonica.net

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook