Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » August 2011 » Iii Terra D´indiketes
Friday 12 de August de 2011, 09:23:46
III Terra d´Indiketes
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1 Comentaris | 2200 visites

El cap de setmana del 27 i 28 d’agost l’Associació Esportiva Matxacuca de organitzarà la tercera edició de Terra d’Indiketes, una iniciativa esportiva que inclou una cursa de muntanya, un open d’escalada de bloc i una marxa en BTT.



Totes tres proves es faran a Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà). La cursa (18 km i 1.500 m de desnivell acumulat) es farà el dissabte 27 i tindrà un recorregut tècnic i exigent. Pel què a l’open d’escalada, també serà el mateix dissabte, a la zona d’escalada del Pavelló Municipal d’Esports.

Finalment, el diumenge 28 hi haurà la prova de BTT (amb tres recorreguts diferents). Tot i que els interessats poden participar en la prova que més els interessi, hi haurà també la possibilitat d’inscriure’s a l’Indiketa de Ferro (pels participants que facin la cursa a peu i en BTT).

En definitiva, els interessats teniu la possibilitat de passar un cap de setmana ben intens a Santa Cristina d’Aro. Al següent enllaç hi trobareu tota la informació de la III Terra d’Indiketes.

Informació facilitada per l'Associació Esportiva Matxacuca 

Versión en castellano


1 Comentaris
Enviat per Jochi el Tuesday 16 de August de 2011

“Interessant...”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook