Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » May 2011 » X Caminada L’hospitalet-montserrat
Thursday 26 de May de 2011, 13:27:37
X Caminada l’Hospitalet-Montserrat
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1680 visites

El Club Muntanyenc L’Hospitalet organitzarà el cap de setmana del 4 i 5 de juny la 10a Caminada l’Hospitalet-Montserrat.

L’itinerari, un dels més planers que es pot dissenyar per arribar a Montserrat des de l’Hospitalet de Llobregat, permetrà als participanta gaudir de la posta de sol a la ribera del riu Llobregat. Seguint el seu marge fins a Castellbisbal, els quilòmetres passaran sense pujar massa, tot contemplant les aus que hi ha en la ribera del riu Llobregatde ribera i els canvis de la vegetació del seu marge. De retruc podrem veure tota la transformació que han sofert els marges del riu amb el recent arranjament.

El recorregut total de la caminada té 54,5 km i té un desnivell acumulat d’uns 2.000 m.

Pels que no volen fer tot el recorregut o només volen acompanyar a algun dels participants fent amb ells el darrer tram també hi ha la possibilitat de participar en la Collbató-Montserrat (7 km) el mateix dia 5 de juny. Aquesta caminada comparteix el darrer tram amb lla marxa llarga

En el preu estan inclosos generosos avituallaments líquids i sòlids cada 5 quilòmetres, una samarreta, reflector per a la nit, diploma, autocar d’anada per la Collbató-Monserrat  i autocar de tornada per a tothom.

Si voleu més informació (horaris, recorregut detallat, etc) o tramitar la vostra inscripció consulteu el web del Club Muntanyenc L’Hospitalet o bé truqueu al 93 338 61 26 (dimarts o dijous de 20 a 22 h).

Informació facilitada pel Club Muntanyenc L’Hospitalet

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook