Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » April 2011 » Ix Caminada Riudoms-la Mola-riudoms
Friday 1 de April de 2011, 11:18:08
IX Caminada Riudoms-la Mola-Riudoms
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2286 visites

El proper diumenge 10 d’abril el Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar SE organitzarà la 9a Caminada Riudoms-la Mola-Riudoms, linclosa dins la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.

El recorregut, de 53 quilòmetres i 2.550 m de desnivell acumulat, s’iniciarà des de la plaça de l’Església de Riudoms (Baix Camp) a les 6.30 h, i després passarà per Montbrió del Camp, Riudecanyes i el castell d’Escornalbou entre d’altres punts, abans d’arribar a la Mola de Colldejou. D’aquí s’iniciarà la tornada que passarà entre altres llocs pel coll del Guix, el barranc de l’Areny i Mont-roig del Camp, per acabar a la mateixa plaça de l’Església de Riudoms. Les inscripcions s’hauran de formlitzar a través del web de la FEEC.

Per a obtenir més informació del recorregut, el reglament o les condicions d’inscripció de la prova podeu consultar el següent enllaç.

Informació facilitada pel Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar SE

versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook