Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » March 2011 » 28è. Ciclemuntanya.cat
Thursday 3 de March de 2011, 11:02:59
28è. CICLEMUNTANYA.CAT
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1786 visites

 

Entre el 8 i el 13 de març se celebrarà al Berguedà una nova edició de Ciclemuntanya.cat, una setmana sencera de projeccions, xerrades, col·loquis, exposicions i concursos amb la muntanya com a eix central.

Aquest 28è cicle tindrà lloc a Puig-reig, Gironella i Berga. Com cada any un dels protagonistes serà del Berguedà (Pep Fornell, de Berga). També hi haurà figures mítiques com els alpinistes Jordi Tosas i Ferran Latorre, especialistes en proves de llarga distància com els germans Terés, el convidat nacional i jove promesa Manu Córdova i el reconegut escalador internacional Christian Ravier.

Amb l’esforç dels ajuntaments de Puig-reig, Berga i Gironella, el Consell Comarcal i patrocinadors privats, el Centre Quitxalla Excursionista, el Centre Alpí Gironella i el Club Esquí Berguedà organitzaran l’edició d’enguany, amb un gran cartell de conferenciants.

Més informació i la programació a Ciclemuntanya.cat




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook