Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Arxiu d'Articles September 2010 2ª Edició Rogaining Del Vi “el Jardi De Bacus”
Wednesday 22 de September de 2010, 12:44:59
2ª Edició Rogaining del Vi “El Jardi de Bacus”
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2647 visites


El proper dia 16 d’Octubre de 2010, tindrà lloc la segona edició del Rogaing del Vi, a Parcs del Penedès.

El rogaining del vi es una cursa d’orientació de llarga durada. Es participa en equips que poden ser de 2 a 5 persones i per categories d’edat.

Els equips tenen un màxim de 6h per collir el major nombre de punts possibles. El punts s’obtenen passant per les balises de control que hi ha marcats en el mapa (mapa topogràfic d'escala 1/20000). Aquestes balises tenen puntuació diferent segons la dificultat física o tècnica.

Pocs abans de començar els equips reben un mapa on estan marcades totes les balises que hi ha al territori. La idea es que no es puguin fer totes en el temps donat i per tant que els equips hagin de fer una estratègia i seleccionar un recorregut.

Les uniques eines que poden fer servir els corredors son el mapa i la bruixula.

La sortida de la cursa és a les 12h i és una prova molt divertida tant pels que participen amb la voluntat de guanyar, com per tots aquells aficionats a la muntanya i a les activitats a l'aire lliure, que volen descobrir un territori d'una manera diferent.

Les inscripcions ja estant obertes, i es tancaran el 6 d’octubre o en arribar als 250 participants.

Per inscriure’s només cal seguir les instruccions de l’apartat inscripcions

Més Informació a : http://rogainingdelvi.wordpress.com/

Tant pels que veu participar-hi com no l’any anterior, us hem tornat a preparar un circuit en el que, com no podria ser d’altra manera, el mar de vinyes del Penedès ens acompanyarà pràcticament durant tota la cursa.

Els rogaining son unes curses força divertides per que es corren en equip i per que cada un adapta a les seves condicions.

El nom d’aquest rogaining obeeix al fet que te lloc al Penedès, una comarca caracteritzada per la gran quantitat de vinyes d’on s’extreu el most que dona vida a una de les principals industries del país; el vi i el cava amb denominació d’origen Penedès.

Al Penedès, us trobareu un paisatge molt variat que va desde les suaus planes de la part central i dels petits altiplans, coberts de vinyes, que al més d’octubre es trobaran en el merescut repòs després de la intensa verema del mes de setembre, fins als desafiants turons, coberts d’espesa vegetació, amb desnvells sobtats, camins i corriols coberts de pedres.




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook