Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » June 2010 » Xxi Marxa Montserrat-reus
Sunday 6 de June de 2010, 10:20:47
XXI marxa MONTSERRAT-REUS
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1 Comentaris | 3234 visites

1275812494_2ileq_brU56_grExe45i.jpg

 

 Montserrat Reus 2009

Amb el suport

Col.laboradors

Reglament

Inscripcions

Triptic

Inscripcions confirmades

 

 S.E.C.F. Reddis

www.secfreddis.org

Telèfon de contacte per a qualsevol aclariment: 977752593
(dilluns o divendres de 20.30 a 22 hores i del 4 de juny al 15 de juny a les mateixes hores).

Mòbil: 615673193

Adreça electrònica: montserratreus@gmail.com

 

   


La Montserrat-Reus arriba a la seva vint-i-unena edició

La marxa es realitzarà el 19 i 20 de juny, i també té una versió 'curta' de 60 quilòmetres

La Secció Excursionista del Club de Futbol Reddis organitza, el dissabte 19 i diumenge 20 de juny, la XXI edició de la marxa de resistència Montserrat-Reus amb el lema ‘Atreveix-te amb els 100, i si no acaba a Santes Creus’. Aquesta prova, que puntua per la Copa Catalana de Marxes de Resistència de la F.E.E.C., aplega tant els caminadors que competeixen al campionat català com molts aficionats al senderisme i l’excursionisme.

La marxa consisteix en fer els 100 quilòmetres del trajecte de Montserrat a Reus en un temps màxim de 24 hores. En la sortida, té com novetat que en lloc de sortir de les piscines sortirà com s’havia fet de l’àrea de la salut de Collbató a les dotze del migdia del dissabte, s'hi trobaran els participants, que aniran passant per els controls d’avituallament que s’estableixen cada 10 quilòmetres.

Cal que tothom sàpiga, que enguany es la darrera edició de la prova,com tot en aquesta vida te un final, i les circumstancies del recorregut ens porten a que l’any vinent es faci en un nou indret.

El que sigui la nit mes curta del any ens donarà l’oportunitat de veure el solstici d’estiu, tot caminant per la muntanya.

L’organització va crear la versió curta d’aquesta marxa de resistència, consistent en acabar a Santes Creus, (63.2 Q.) en un temps màxim de 16 hores.

L’arribada a Reus com l’any anterior, acabarà al local social en les instal·lacions esportives al camp del Club de Futbol Reddis.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins el 15 de juny a través del web de la F.E.E.C. El preu de la inscripció oscil·la entre els 12 i els 28 euros, depenent de si els caminadors són socis del club ,estan federats o no.

 


1 Comentaris
Enviat per Javi el Sunday 13 de June de 2010

“Y alguien sabe por que es la última edición de esta caminada?”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook