Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » June 2009 » 3r. Ral.li D'orientació Amb Gps O Brúixola
Saturday 6 de June de 2009, 22:22:40
3r. RAL.LI D'ORIENTACIÓ AMB GPS O BRÚIXOLA
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2480 visites

El proper diumenge 14 juny tindrà lloc el 3r Ral·li d’Orientació amb GPS o brúixola, organitzat pel Foment Excursionista de Barcelona, que enguany és el Campionat de Catalunya de ral·lis d’alta muntanya de la FEEC.

La prova es farà en l’entorn del refugi d’Erols, situat al terme de Castellar de n’Hug (Berguedà) i començarà a les 8.30 h. A les 8 h es lliuraran les targetes de pas i s’explicaran els canvis de darrera hora als participants. El circuit serà de 12 km i tindrà un desnivell acumulat de 1.500 m.

El preu de la inscripció pel ral·li és de 12 € pels federats i de 17 € pels no federats. La organització ha posat a disposició dels participants una interessant oferta pels qui vulguin quedar-se a dormir la nit de dissabte al refugi d’Erols que inclou el sopar, dormir i esmorzar de diumenge, amb la inscripció inclosa, a un preu de 32 € pels federats i 37 € pels no federats. La data límit per a la inscripció és el proper 10 de juny.

Paral·lelament al Campionat de Catalunya també hi haurà la possibilitat de participar en un circuit popular, de 5 km i 600 m de desnivell.

Per a obtenir més informació referent al reglament, les condicions de la inscripció o els horaris clica aquí (arxiu PDF).




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook