Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » June 2010 » Nova Pòlissa Pels Assegurats Sub-14 I Sub-17 / Nueva Póliza Por Los Asegurados Sub-14 Y Sub-17
Saturday 26 de June de 2010, 18:16:47
Nova pòlissa pels assegurats sub-14 i sub-17 / Nueva póliza por los asegurados sub-14 y sub-17
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2515 visites

1224143480_1_45icr_Sa6imni9Osmo.jpg


Des del passat 15 de juny, un cop vençuda la pòlissa subscrita amb Mapfre, la UFEC ha arribat a un acord amb la companyia Aliança per tal de mantenir les cobertures dels titulars de les modalitats sub-14 i sub-17.

En conseqüència, el procediment d’avís d’accident per aquests assegurats ha canviat. Actualment no cal fer cap trucada per avisar de l’accident, simplement cal omplir la declaració d’accident esportiu amb el segell de l’entitat i acudir amb el mateix a qualsevol dels centres concertats.

És important que seguiu les instruccions contingudes en el mateix formulari i que envieu el fax en un termini màxim de 7 dies. A l'apartat "Procediment en cas d'accident" del web de la FEEC hi trobareu la informació del tot el procediment de manera detallada.

Descarregat més informació (pdf)

  Nova pòlissa sub 14 i sub17 | Condicions particulars per les entitats | Normes d'actuació en cas d'accident

Informació facilitada per la Secretaria de la FEEC
(18/06/10)

 


Desde el pasado 15 de junio, una vez vencida la póliza suscrita con Mapfre, la UFEC ha llegado a un acuerdo con la compañía Alianza para mantener lascoberturas de los titulares de las modalidades sub-14 y sub-17.

En consecuencia, el procedimiento de aviso de accidente por estos asegurados ha cambiado. Actualmente no hay que hacer ninguna llamada para avisar del accidente, simplemente hay que rellenar la declaración de accidente deportivo con el sello de la entidad y acudir con el mismo en cualquiera de los centros concertados.

Es importante que siga las instrucciones contenidas en el mismo formulario y que envíe el fax en un plazo máximo de 7 días. En el apartado "Procedimiento en caso de accidente" de la web de la FEEC encontraréis la información del todo el procedimiento de manera detallada.

Descargate más información (pdf)

Nueva poliza sub 14 i sub17 | Condiciones particulares para las entidades | Normas de actuación en caso de accidente

Información facilitada por la Secretaría de la FEEC
(18/06/10)




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook