Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » January 2013 » Secció Btt: Parc Natural Del Garraf
Monday 21 de January de 2013, 15:25:11
Secció btt: Parc Natural del Garraf
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1429 visites

Secció BTT, Dissabte 2 de febrer: Sortida pel Parc Natural del Garraf


Proposta de sortida pel Garraf, aquesta ruta en concret es un mix de les rutes que he fet per la zona, està feta en el Google Earth segint els meus tracks, excepte una baixada que ho he trobat en un altre track i que he d'anar a investigar ;)

Pasarem per alguns dels llocs més caracteristics del parc com els Cims de les Agulles, la Desfeta i el Monestir Budista del Garraf.

Es una ruta técnicament asequible, practicament tot el recorregut es per pista, excepte un descens per una pista en mal estat pero fácil, pero aixó si, físicament exigent, ... al Garraf tot puja :)

Sortirem desde el poliesportiu de Gavà, cap a la Sentiu i anirem a buscar per la "mitica" pujada del Purgatori, fins al Coll de la Clota. Es una pujada dura aixi que es questió de pendreu en calma, jo sempre acabo arrosegant la bici algún tros :p. Es pot fer una parada, casi obligada, a meitat de pujada, al antic camp de tir i després reagrupament al coll :)

Del Coll anirem cap al Puig de les Agulles del Garraf, l'ultim tram es un petit corriol. D'aqui, baixem i anem a buscar la pista que va cap al Monestir Budista del Garraf, en aquesta baixada es on trobem el tram una mica més tecnic, pero es curt.

Despres de la parada obligatoria al Monestir, amb esmorçar inclós, tornem cap al coll de la Clota per bona pista i cap al Pic de la Desfeta.

Baixem pel costat de la massia de les Planes, un revolt de carretera y anem cap a les cases de Can Amat. D'aqui un tros més de pista, creuem la carretera i per pista bona cap al Diposit d'Aigua de la Sentiu i ja baixada a la Sentiu i Gava.

Surten aproximadament uns 50Km i segons google earth 1700m de desnivell, que en la relitat serà menys, 1300 o 1400 calculo jo... a ojimetro ;)

Aqui teniu el track, perfil i algunes fotos:
http://www.madteam.net/tracks/excursionismo/proposta-sortida-garraf-seccio-btt.btt

La ruta te moltes "escapatories" en funció de lo rebentats que estem jejeje

Vinga, jejeje, a apuntarse!! ... i esperem que la meteo ens respecti :)

http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/77/

MadVeras




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook