Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » April 2012 » Estades De La Comissió De Joventut De La Uiaa Als Alps I A L´elbrus
Sunday 15 de April de 2012, 22:13:01
Estades de la Comissió de Joventut de la UIAA als Alps i a l´Elbrus
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1 Comentaris | 990 visites

 

La Comissió de Joventut de la UIAA, de la qual la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) en forma part, celebrarà durant el proper mes de juliol dues estades reservades per a joves, en les quals hi hi disponibles una sèrie de places per a joves catalans.

ESTADES A VALMALENCO (ITÀLIA)

Entre l'1 i el 7 de juliol se celebraran unes estades a la zona de Valmalenco (Llombardia), prenent com a camp base el refugi Gerli Porro. Tot i que van dirigides a joves entre 10 i 14 anys, la FEEC recomana que els joves interessats en assistir-hi tinguin entre 13 i 14 anys.

El preu d'aquestes estades és de 300 euros (està tot inclòs) i el nombre màxim places reservades per la UIAA als joves de la FEEC és de 3. 

Documentació necessària per a Itàlia
-Permís patern/matern o tutor
-DNI pare/mare o tutor
-DNI del jove
-Passaport del jove
-Llicència federativa vigent de l'any en curs

ESTADES A L'ELBRUS (CAUCAS)

Aquestes estades, reservades per a joves entre 18 i 30 anys, se celebraran entre el 9 i el 20 de juliol. Tindran l'espectacular marc del Mont Elbrus (a la regió de Kabardino-Balkaria, Rússia), el pic més alt d'Europa. En aquest cas el preu de les estades serà de 360 euros. Aquest preu no inclou les següents despeses: desplaçament en avió fins a Rússia; desplaçaments des de l'aeroport al camp base; les taxes d'entrada al parc Nacional de Prielbrusye; ni les taxes dels telefèrics o les excursions privades. 

La FEEC ajudarà a fer front a aquestes despeses als joves que vulguin anar a les estades de l'Elbrus amb 150 euros per a cadascun d'ells.

Documentació necessària per a Rússia
-DNI del jove
-Passaport del jove
-Llicència federativa de l'any en curs

ON I FINS QUAN ES POT ENVIAR LA SOL·LICITUD
En ambdós casos, tant en el cas de les estades d'Itàlia com en les de l'Elbrus els joves interessats hauran d'enviar un correu electrònic a social@feec.cat abans del 25 d'abril. Posteriorment se'ls donarà una informació més detallada de cadascuna de les estades.


Informació facilitada per l'Àrea de Formació de la FEEC

versión en castellano


1 Comentaris
Enviat per User el Monday 16 de April de 2012

“Compte amb l'Elbrus, que ho diuen els propis guies russos!http://www.alpinist.com/doc/web12s/wfeature-elbrus”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook