Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » December 2011 » Aprovat El Pla De Llicències I Assegurances De La Feec Pel 2012
Friday 9 de December de 2011, 17:00:04
Aprovat el pla de llicències i assegurances de la FEEC pel 2012
Tipus d'Entrada: CUADERN | 16 Comentaris | 4421 visites

 

Després d'intenses negociacions la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) finalment ha arribat a un acord amb VidaCaixa per renovar un any més el plà de llicències i assegurances de la FEEC de cara al 2012.
 
A partir del proper dijous 15 de desembre podreu començar a tramitar les vostres llicències pel 2012. Respecte el 2011, la principal novetat radica en el fet que tant sols hi haurà una modalitat C (que ampliarà l'àmbit geogràfic de l'assegurança al Marroc). En la resta de modalitats no hi ha novetats.
 
Més informació als quadres adjunts
 
SUB 18 i majors - arxiu PDF
 
SUB 14 i SUB 17 - arxiu PDF
 
Informació elaborada per l'Àrea de Comunicació de la FEEC
 


16 Comentaris
Enviat per Carmela Torró el Monday 12 de December de 2011

“Hola bona tarda:Soc carmela, de l'Espai País Valencià.Pregunto a nivell personal, però transmetré aquesta informació a uns quants membres de l'Espai que ens volem federar a traves del vostre club de muntanya per any vinent 2012.Supose els passos a seguir son els següents:1.- Fer-nos socis del madteam, cosa que podem fer per internet.2.- Solicitar la llicència federativa, en el meu cas, la C. Aquest pas no se com l'he de fer.Gracies per adelantat. Salut, carmela.”
Enviat per C.e.madteam el Monday 12 de December de 2011

Hola Carmela, un cop sou socis us enviem un mail amb el númde soci i un password, amb aquestes dades entran dins del vostre menú de soci hi ha una pestanya de "llicencia federativa" allà et sortira un menú desplegable amb es diferents modalitats...esculls la que necessites i marques la opció de pagament, i ja esta...un cop fem el tramit amb la feec...t'enviem la targeta per correu al teu domicili.salutacionsjordi”
Enviat per Crisbio23 el Tuesday 13 de December de 2011

“Buenas,Soy Cris, socia de madteam (4142) y acabo de pagar la quota de 2012, pero al sacar el carnet, me sale carnet valid per l'any 2011???El jueves pagare la quota de la FEEC, espero que este ano el carnet llegue antes de enero!Gracias y saludos”
Enviat per C.e.madteam el Tuesday 13 de December de 2011

“Hola Cris, el dia 1 de enero aparecera el carnet del 2012.Eso lo esperamos todos, aunque una vez tramitada siempre podemos obtener un resguardo.saludosjordi”
Enviat per Eduard Garcia el Wednesday 14 de December de 2011

“Hola, estic interessat en fer-me soci de MATDEAM, veig que ho puc fer per la web. Després tramitaria la llicència, que faig la de la FEEC o la de la FEDME? o és la primera amb l'habilitació? Salutacions, Eduard”
Enviat per Javer el Wednesday 14 de December de 2011

hola buenas tardes soy javer me he hecho socio de madteam,ahora quiero tramitar la licencia pero no me deja por que dice que Hasta que no renueves la cuota anual no puedes solicitar la licencia federativa para el 2011.si hay algun problema me podrias ayudar plis”
Enviat per C.e.madteam el Wednesday 14 de December de 2011

“Hola Javier, si no has hecho el pago de la cuota de socio no se te puede solicitar la licencia, como la cuota del 2012 no se te ha pasado al cobro (mañana seguramente) no puedes pedir la licencia. Lo más seguro es que mañana ya puedas.saludosjordi”
Enviat per Toni.m el Sunday 18 de December de 2011

“Hola,

Ja he demanat la feec, però si no arriba abans del 1 de gener vol dir que a partir del 31/12 estaré al descobert en quant a assegurança?

Gràcies

Toni”
Enviat per Toni.m el Sunday 18 de December de 2011

“Hola de nou,

he vist que més amunt parleu de la possibilitat d'obtenir un provisional. Com es fa?

Toni”
Enviat per C.e.madteam el Sunday 18 de December de 2011

“Hola Toni, la llicencia del 2012 no te validessa fins a partir del dia 1 de gener 2012. El resguard provisional el podem generar nosaltres mateixos un cop haguem fet el tramit amb la feec i el seu pagament, llavors podem treure una copia de la sol.licitud.Salutacionsjordi”
Enviat per Alfonso el Wednesday 28 de December de 2011

Hola a todos! Acabo de hacerme socio de madteam, soy el numero 5953, mi nombre Alfonso, tengo estas dudas...el carnet de socio de madteam no lleva nombre del socio?, segundo, para la licencia vosotros la enviáis por correo a mi dirección?, otra duda como se suben blocs? Gracias”
Enviat per C.e.madteam el Wednesday 28 de December de 2011

“Hola Alfonso, el carnet de socio que hay en tu menú de socio no lleva nombre ni número de socio, y es del 2011, a primeros de Enero ya saldra el correcto.La licencia una vez nos la entrega la Feec te la madaremos por correo a tu domicilio.No tenemos apartado para subir blocs, lo que si te registras en madteam.net tienes uno a tu disposición.saludosjordi”
Enviat per Gemma el Monday 2 de January de 2012

“Hola! Sóc la Gemma Marín i Santi ArtigasVam renovar la quota de soci 1092 i 1089 i vam demanar, també la tramitació de la llicència federativa. Ens podríeu generar el resguard provisional? No sé si ja heu tramitat el cobrament. En les dades bancàries no m'apareix. Si teniu algun problema feu-m'ho saber. Gràcies”
Enviat per Andevalo el Thursday 5 de January de 2012

“Hola, ya me han retirado del banco el coste de la licencia de la Feec para el 2012, me gustaría saber cuanto tiempo se tarda en recibirla, ya que ahora ya comienzan a salir los calendarios de las cursas de montaña y ya tienes que comenzar a apuntarte, mi otra pregunta es si un provisional me puede servir para apuntarme a las cursas. Gracias”
Enviat per C.e.madteam el Thursday 5 de January de 2012

“Hola, el martes 3 te pasamos el recibo a tu banco el lunes haremos el tramite con la feec y el correspondiente pago, la fecha que nosotros efectuemos el pago es la fecha en la que estas cubierto. Ningun problema en mandarte una vez hecho el tramite un resguardo. Si tienes licencia del 2011 para apuntarse a marchas te pediran el codigo de licencia es siempre el mismo (a la izquierda debajo de un codigo de barras), diles que tienes el resguardo no creo que pongan ningun problema.saludosjordi”
Enviat per Andevalo el Thursday 5 de January de 2012

“Holacde nuevo, el problema es que esta es la primera vez que pido la licencia, no se yo si en el resguardo viene el código de nuevo inscrito a la Feec. Gracias”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook