Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » October 2011 » La Marxa Del Garraf Tancarà La Copa Catalana De Caminades De Resistència
Thursday 20 de October de 2011, 20:41:13
La Marxa del Garraf tancarà la Copa Catalana de Caminades de Resistència
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1460 visites

 

El diumenge 6 de novembre es posarà punt i final a la XIV Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC amb la celebració de la 17a Marxa del Garraf, organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà.
 
 
Amb els seus 45 quilòmetres i 3.000 metres de desnivells la Marxa del Garraf té un recorregut apte per tothom. La sortida i l'arribada serà des de la plaça Balmes de Gavà. Les inscripcions a través del web de l'entitat organitzadora finalitzaran el divendres 21 d’octubre o fins arribar a 800 places. Després obriran tot els dies de la darrera setmana d’octubre per fer les inscripcions presencials, amb un total de 200 més.
 
Per els qui els 45 quilòmetres són massa, l’organització dóna l’opció de fer-ne 21 (no puntuable per la Copa Catalana). Un recorregut més assequible però exigent i tècnic. Les inscripcions per internet estan limitades a 400, també fins al dia 21. Del 24 al 29 posaran 100 places més a disposició dels participants.
 
Més informació (horaris, recorregut, inscripcions...) al següent enllaç
 
Informació facilitada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà
 
Versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook