Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » October 2011 » Iv Mostra D’audiovisuals De Muntanya I Aventura Cingle De Santa Brígida
Monday 10 de October de 2011, 00:09:42
IV Mostra d’Audiovisuals de muntanya i aventura cingle de Santa Brígida
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1471 visites

 

Ja està tot a punt per la 4a Mostra d’audiovisuals de muntanya i aventura cingle de Santa Brígida, organitzada pel Grup Excursionista Amerenc Esquelles d’Amer. La mostra es desenvoluparà entre el divendres 21 i el dissabte 22 d’octubre.
 
Programa d’activitats:
 
· Divendres 21 d’octubre (21.30 h): projeccions d’Eiger, a càrrec de Joan Solé i de Raids d’aventura, a càrrec d’Arnau Julià. Ambdues seran a la Casa Parroquial d’Amer (la Selva) i l’entrada serà gratuïta.
 
· Dissabte 22 d’octubre (21.30 h): projecció d’Alpamayo i Nanga Parbat, a càrrec d’Edu Sallent, també a la Casa Parroquial.
 
  
 
 
D’altra banda, el mateix dissabte es farà a les 10 h una concentració davant de l’ermita de Santa Brígida, on es farà una escalada popular. Posteriorment, a les 14 h, es farà un dinar popular en aquest indret a les 14 h (els interessats truqueu al tel. 647 009 733, preguntant per Josep Capdevila).
 
Informació facilitada pel Grup Excursionista Amerenc Esquelles
 
versión en castellano




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook