Monday 31 de January de 2011, 12:02:36
CERTASCAN
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1 Comentaris | 1869 visites

Certascan es un racó del Cel, d'aquells llocs que la ma de l'home encara...no hi ha posat les grapes al damunt...o això creiem...malgrat tot hem de fer la nostra petita aportació a procurar que els nostre fills i més enllà puguin gaudir d'aquest racó.

DIES 19 I 20 DE FEBRER 2011

                   

 

Informació d'última hora: neu a partir de 1800 m - 4 hores de pujada

Preus allotjament (mitja pensió: sopar, dormir i esmorzar)
http://www.certascan.com/

- federats: 30 euros
- no federats: 40 euros

Places: 50

INSCRIPCIONS: http://www.madteam.org/cursos/activitat.php/26/

En aquesta trobada no hi ha cap activitat organitzada, la participació del CE Madteam es limita a posar els mitjans necessaris per facilitar la reserva d'allotjament.

Són els participants els qui assumeixen la responsabilitat de les activitats que lliurement decideixin dur a terme, quedant expressament exempt el CE Madteam de tota responsabilitat.


1 Comentaris
Enviat per Mirlo el Tuesday 15 de February de 2011

“Hola Jordi.No se si nevarà una mica aquests dies, si no la neu era més aviat dura, de fet poques vegades em poso ganivetes als esquis per pujar i ho vaig fer aquest dia 5 de febrer.La neu extranyament començava molt a prop de Tavascan, però suposo que ja deu haver marxat si no neva molt. Llavors per posar esquís seria cap a la collada d'Estallo està a uns 3 kms., per sobre de la cadena.La pujada compteu 4 hores des de la cadena.El camí seguint la pista forestal, si bé arribant a Canalada (final de la pista) pujo a la presa i d'aquí surt una canal a l'oest. Després de pujar uns 200 metes per aquesta canal, hem de girar al nord per guanyar el refugi.Jo suposo que surtiré cap a la 1 del migdia de Tavascan, potser vosaltres aneu abans, si puc pujar amb el cotxe fins la neu i coincidim us puc atansar alguns esquis a l'inici de la neu, ja ho parlariemA veure si s'anima algú més. Jo tenint la confirmació segura dels que sou el divendres a la nit ja em va bé.Si has vist ho he posat al facebook la nota amb l'enllaç del video: http://www.youtube.com/watch?v=yqswn4bCbdAGràcies i fins aviat.REFUGI DE CERTASCANAlejandro Gamarra Paunero”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook