Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » May 2010 » Segon Monogràfic D’alpinisme Del 5è. Aniversari Del C.e.madteam
Monday 24 de May de 2010, 17:41:07
SEGON MONOGRÀFIC D’ALPINISME DEL 5è. ANIVERSARI DEL C.E.MADTEAM
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1173 visites

 

1258716109_zikEruLTo8_56SM56_pi.jpg 

Seguint amb les diverses activitats del 5è aniversari del club, ens proposem continuar amb les activitats formatives (monogràfic), un altra cop serà d'Alpinisme i aquest cop a Benasc.

Un cop obertes les inscripcions en pocs dies es va ompli (39 socis), calia doncs tornar a pensar en fer un sorteig per decidir els afortunats participants.

Un cop realitzat el sorteig...jo diria que cada cop ho fem millor, o potser pitjor? (esperem que nos ens cridin per realitzar un documental de la BBC...glupps!!). El podeu veure aquí mateix... 

Tocava avisar als afortunats, algunes baixes vam haver-hi...i fins al mateix dia de la sessió informativa no van haver-hi confirmacions...com sempre amb el aiiii al cor.

El passat dia 28 d'abril es va realitzar la sessió logística-informativa pel cap de setmana, que es faria, on estarien allotjats...etc, Her director de l'escola es va encarregar del tema.

Un cop més agrair als amics de l'Espai País Valencià, per el seu oferiment de deixar-nos la seva sala per poder realitzar aquestes trobades.


 

El cap de setmana va començar una mica remullat, tot el dissabte va estar plovent o sigui que les practiques (taller de neu) previstes es van tenir que realitzar una mica improvisades a la mateixa Escola de Muntanya de Benasc, tot aprofitant les magnifiques instal·lacions i el rocòdrom.

             

Més tard a la tarda es va realitzar la projecció formativa i les practiques de nusos a la sala de l'Escola de Benasc.

Seguidament els companys de la junta del club desplaçats a Benasc, Damià, Lluís i Ricard, van organitzar un sorteig de material i llibres entre els socis participants al monogràfic.

1274717620_geR_01ASMe01icret12e.jpg             

El Diumenge es va aixecar amb sol i es va aprofitar per fer el taller de neu a les pistes d'esquí, on es van posar en practica totes les explicacions del dia anterior.

                

I amb tot això es va donar per acabat aquest monogràfic, esperem que tots els participants hagueu gaudit de l'activitat, llastima del temps que no va deixar fer tot el previst.




Àlbums de Fotos relacionats:



Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook