Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » July 2009 » 9a. Edició Curs Internacional De Socorrisme
Thursday 2 de July de 2009, 17:53:57
9a. edició Curs Internacional de Socorrisme
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2447 visites

El Curs Internacional de Socorrisme, Seguretat i Medicina d’Urgències a la Muntanya arriba a la 9a edició

La Universitat de Barcelona i l’Hospital de Puigcerdà organitzen la novena edició del Curs Internacional de Socorrisme, Seguretat i Medicina d’Urgències a la Muntanya que tindrà lloc al Museu Cerdà de Puigcerdà el proper curs 2009-2010.

L’objectiu del curs és difondre i actualitzar els coneixements sobre socorrisme de muntanya, així com compartir experiències amb els professionals sanitaris de zones de muntanya i professionals del socorrisme de muntanya, i està dirigit a:

    * Professionals sanitaris amb activitat a zones de muntanya: metges i personal sanitari d’estacions d’esquí i muntanya, de grups de rescat i professionals sanitaris de zones rurals,
    * Professionals del socorrisme en muntanya: bombers, policia, pisters-socorristes, membres de grups de rescat.
    * Professionals de la muntanya que ocasionalment participin en tasques de socorrisme: guardes de refugi, guies de muntanya, instructors de muntanya, professors d’esquí, monitors d’activitats al aire lliure, i
    * Muntanyencs interessats en ampliar els seus coneixements de socorrisme de muntanya.

La durada del curs és de 60 hores i s'impartirà en dos blocs: el primer entre els dies 1, 2 i 3 d’octubre de 2009 i el segon entre el 4 i 5 de març de 2010. Les sessions estan dividides en una part teòrica i una altra d’aplicació pràctica amb casos simulats, combinada amb fonaments bàsics de seguretat i autorescat a muntanya.

Des de 2007 aquest curs està homologat per les comissions mèdiques de la Unió Internacional de Associacions d’Alpinisme (UIAA), la Comissió Internacional de Socors Alpins (CISA-ICAR) i la Societat Internacional de Medicina de Muntanya (ISMM), per la qual cosa dóna accés al Diploma Internacional de Medicina de Muntanya.

Els interessats en inscriure’s al curs (data límit el 15 de juliol) poden fer-ho a través del web del curs, on trobaran tota la informació necessària per formalitzar-la, així com el programa complert del curs.

Informació facilitada per Enric Subirats
http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=4872
(01/07/09)




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook