Ets a Blog Club Excursionista MadTeam Cuadern d'Entrades June 2009 Presentació Del Nou Programa “dona I Esports De Muntanya”
Tuesday 16 de June de 2009, 10:06:13
Presentació del nou programa “Dona i Esports de Muntanya”
Tipus d'Entrada: CUADERN | 2276 visites

Presentació del nou programa “Dona i Esports de Muntanya”

Per quart any consecutiu, la FEEC organitzarà el programa “Dona i Esports de Muntanya” amb el suport del Consell Català de l’Esport, amb l’’objectiu d’incentivar i facilitar els mitjans per augmentar la participació de les dones en els diferents esports de muntanya.

La nova Junta Directiva de la FEEC marcarà la pauta a seguir en el futur d’aquest programa. Així, aquesta nova edició del programa veurà alguns canvis respecte als anys anteriors. D’aquesta manera, enguany no es realitzaran jornades tècniques de perfeccionament, sinó que s’incentivarà la iniciació en les diferents especialitats esportives. A més, s’introduirà un curs d’excursionisme amb l’objectiu de donar a conèixer els continguts bàsics per accedir a la muntanya: material, coneixement del medi, entrenament, acampada i primers auxilis, entre d’altres.

Les activitats es portaran a terme a través de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM). S’haurà d’abonar un import per fer efectiva la inscripció, a part d’estar en possessió de la llicència federativa de l’any en curs amb la modalitat corresponent a l’especialitat escollida. Les places seran limitades.

Inscripcions

El termini d’inscripció per a les activitats organitzades abans del mes d’agost serà el comprès entre el 22 de juny i el 3 de juliol. Per participar en les darreres activitats del programa caldrà inscriure-s’hi entre el 31 d’agost i el 10 de setembre.

Les inscripcions s'hauran de realitzar a través de l'apartat d'inscripcions del web de la FEEC. A cada fitxa se li assignarà un número d’ordre d’inscripció. Un cop enviada la sol·licitud, es disposarà d’una setmana per fer efectiu l’import de la inscripció (fins al 10 de juliol per a les activitats d’abans de l’agost; 18 de setembre per als últims cursos del programa). Caldrà enviar el comprovant de l’ingrés al número de fax 93 412 63 53, a l’adreça de correu electrònic donaiesport@feec.cat o personalment a les oficines de la FEEC (La Rambla 41, principal, de Barcelona), indicant el nom, cognoms i activitat escollida. Es notificarà personalment l’admissió.

El preu de la inscripció inclou la mitja pensió del cap de setmana de dissabte a diumenge. En el cas del curs d’excursionisme, les nits de divendres i dissabte. Qualsevol altra despesa anirà a càrrec de les persones inscrites.

Les persones que hagin participat en alguna activitat dels programes anteriors de “Dona i Esports de Muntanya” no es podran inscriure per participar en la mateixa activitat.

Tindran preferència en l’ordre d’inscripció aquelles persones que no hagin participat mai en alguna activitat de les edicions anteriors del programa.

Cursos d’iniciació
Inscripció: 65 €
Places limitades

Excursionisme
11-12-13 de setembre

Escalada en roca
11-12 i 18-19 de juliol
19-20 i 26-27 de setembre

Orientació
17-18 i 24-25 d’octubre
16-17 i 23-24 de gener de 2010

Descens de barrancs
11-12 i 18-19 de juliol

Excursionisme en BTT
3-4 i 17-18 d’octubre

Alpinisme
12-13 i 19-20 de desembre
9-10 i 16-17 de gener de 2010

Esquí de muntanya
16-17 i 23-24 de gener de 2010




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook