Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Cuadern d'Entrades » January 2009 » Domiciliació Bancaria: Renovacions I Altes 2009
Monday 12 de January de 2009, 11:51:02
DOMICILIACIÓ BANCARIA: Renovacions i Altes 2009
Tipus d'Entrada: CUADERN | 3 Comentaris | 1462 visites

Hola!!

Us recordem que les renovacions de quota de soci, o altes noves que opteu per escollir la domiciliació bancaria, un cop introduïdes les dades bancaries ja podeu demanar la llicencia, ho podeu fer tot al moment, aixi us pasarem un rebut conjunt quota + llicencia.

No cal esperar a que us cobrem la quota de soci.

Salutacions
Club Excursionista Madteam

--------------------------------------------------------------

Hola!!

Os recordamos que las renovaciones de cuota de socio, o altas nuevas que opteis por escoger la opción de la domiciliación bancaria, una vez introducidos los datos bancarios ya podeis pedir la licencia federativa, todo al mismo tiempo, asi os pasaremos un recibo conjunto cuota + licencia.

No hace falta esperar a que os cobremos la cuota de socio.


Saludos
Club Excursionista Madteam


3 Comentaris
Enviat per Klk el Tuesday 13 de January de 2009

“Hola! .. hace dias q me di de alta y tambien pedi la licencia. Cuando abro el menu de socio me pone pendiente de confirmar el pago por el banco, es noraml esta espera o es q a fallado algo por mi parte??.. gracias!”
Enviat per Excaliburc1 el Wednesday 14 de January de 2009

“Idem que KjK en el punto anterior ;)”
Enviat per Madveras el Wednesday 14 de January de 2009

“Crec que un cop emes el rebut el banc dona 25 dies per si es vol retornar, per aixó diria que encara no estan confirmats.”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook