Ets a » Blog Club Excursionista MadTeam » Arxiu d'Articles » September 2015 » Cursos De Monitor I Instructor De Diverses Modalitats Per La Propera Tardor I Hivern
Tuesday 1 de September de 2015, 18:03:34
Cursos de monitor i instructor de diverses modalitats per la propera tardor i hivern
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 1052 visites

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoquen quatre cursos dirigits a tots els federats, per la propera tardor i hivern. S’ofereix un curs de monitor d’excursionisme, i tres cursos d’instructor d’excursionisme, instructor d’escalada i instructor d’alpinisme.

Els federats que estiguin interessats en el curs de monitor, han d’haver superat les proves d’accés al curs prèviament i voler realitzar aquestes tasques dintre les entitats. Els que vulguin fer el curs d’instructor, han de ser ja monitors, haver superat les proves d’accés al curs de l’especialitat corresponent i voler realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC. L’objectiu d’aquesta formació és donar coneixements i eines a l’alumnat perquè un cop acabat el curs pugui desenvolupar aquestes funcions com a monitors i instructors en el si de l’entitat.

La figura del monitor és la que dóna suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya en el si de les mateixes entitats. És el primer pas per ser formador benèvol a les entitats mitjançant la titulació d’instructor de l’especialitat. L’instructor, per la seva banda, és la figura que realitza les tasques formatives i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista.

Els interessats han d’estar federats i haver superat les proves d’accés. El calendari previst per als cursos comprèn entre el 17 d’octubre i el 7 de febrer i s’allarga fins al març i abril en la modalitat d’alpinisme. Els cursos duren entre 93 hores el curs de monitor d’excursionisme i les 200 hores dividies en dos blocs del curs d’instructor d’alpinisme.

Podeu consultar tota la informació, especificacions i requisits a la secció de Formació del web de la FEEC i trucar al 934 120 777 per a resoldre qualsevol dubte que tingueu. També podeu enviar un correu electrònic a l’adreça formaciofederativa@feec.cat.

https://www.feec.cat/noticia/es-convoquen-cursos-de-monitor-i-instructor-de-diverses-modalitats-per-la-propera-tardor-i-hivern/
Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook